Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Έξυπνες στρατηγικές για να προσελκύσετε επαγγελματίες ταξιδιώτες

Έξυπνες στρατηγικές για να προσελκύσετε επαγγελματίες ταξιδιώτες
Tα ξενοδοχεία λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία των υβριδικών εργαζομένων, μπορούν να προσφέρουν ειδικές προσφορές σε αυτούς τους επισκέπτες
Όλα τα δεδομένα πλέον δείχνουν ότι τα ταξίδια αναψυχής έχουν αρχίσει την πορεία ανόδου. Ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και με τα επαγγελματικά ταξίδι
Λόγω των πλεονεκτημάτων της εξ αποστάσεως εργασίας και της αποδοτικότητας από πλευράς κόστους είναι απίθανο να ανακάμψουν σύντομα.
Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά, ωστόσο, απαιτούν πολλές τροποποιήσεις και ευέλικτους χώρους εργασίας με περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες. Αυτό αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο του ο Τζέφρι Γουόλτερ ειδικός στη διεθνή διαχείριση φιλοξενίας.

Υβριδικά events

Tα ξενοδοχεία μπορούν να βελτιστοποιήσουν αυτή τη στρατηγική για να διατηρήσουν τους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία των υβριδικών εργαζομένων, μπορούν να προσφέρουν ειδικές προσφορές σε αυτούς τους επισκέπτες. Στόχος είναι συνδυάσουν την εργασία με τις διακοπές αναψυχής.

Προσωπικός Χώρος

Παρόλο που οι επαγγελματίες ταξιδιώτες αναζητούν μπουφέ σε ξενοδοχεία, προτιμούν επίσης τις υπηρεσίες υπηρεσίας δωματίου. Τα ξενοδοχεία μπορούν να μειώσουν τη χρήση επιχειρηματικών κέντρων. Αντίθετα μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις ανέσεις των δωματίων με έμφαση στην τεχνολογία, την παραγωγικότητα, την ευκολία και την αποτελεσματικότητα.

Παροχές θερέτρου

Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι βρήκαν την έλξη να εργάζονται σε ένα περιβάλλον διακοπών όπου τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν δημιουργικές λύσεις. Τα ξενοδοχεία μπορούν να ανακαινίσουν τις ιδιοκτησίες τους για να κάνουν κάποια μέρη φιλικά προς την εργασία. Ταυτόχρονα μπορούν να προσφέρουν κάρτες θερέτρου για πρόσβαση σε παροχές όπως το γυμναστήριο ή η πισίνα.

Επαγγελματικά resorts

Ορισμένα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν θέρετρα για να προσελκύσουν επαγγελματίες ταξιδιώτες, ειδικά για μεγάλες ομάδες. Η χρήση θερέτρων ως συνεδριακοί χώροι μπορεί να προσελκύσει περισσότερες in person συναντήσεις.

Workation

Περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους από απόσταση είναι πρόθυμοι να κάνουν εργασία, δηλαδή. μεγαλύτερες διαμονές για καταλύματα που μπορούν να τους προσφέρουν επαρκή μέσα για να εργαστούν στις διακοπές.

Οι επισκέπτες ελέγχουν την υγιεινή

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τον καθαρισμό του δωματίου τους. Αυτό συμβαίνει ότι ορισμένοι επισκέπτες έχουν την αίσθηση του καθαρού δωματίου από τις καθημερινές επισκέψεις του προσωπικού καθαριότητας.
Αντίθετα άλλοι μπορεί να νιώθουν άβολα που δεν μπορούν να ελέγξουν πόσο συχνά το προσωπικό μπαίνει στο δωμάτιό τους. Λύση σε αυτό θα μπορούσε να δώσει ένα σύστημα OPT-IN, όπου οι επισκέπτες λένε στο ξενοδοχείο εάν και πότε θα ήθελαν να καθαριστούν τα δωμάτιά τους χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης