Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μαρινάκης για ομόλογο της CPLP Shipping Holdings: Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα κάτι σωστό συμβαίνει - Υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης

Μαρινάκης για ομόλογο της CPLP Shipping Holdings: Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα κάτι σωστό συμβαίνει - Υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι κάθε επενδυτής θα πρέπει να μπορεί να αισθάνεται μια σιγουριά και να προστατευτεί

Σχετικά Άρθρα
Στην έκδοση του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγη ώρα μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
«Ξεκινήσαμε από τη Νέα Υόρκη. Αρχίσαμε να διαπραγματευόμαστε στον NASDAQ το 2007. Έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία και πάντα σεβασμό τον επενδυτή. Η φήμη μας στην αγορά είναι πάρα πολύ καλή γιατί μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε από πολύ δύσκολες συνθήκες» τόνισε o κ. Μαρινάκης.
«Όχι μόνο τις αντιμετωπίσαμε αλλά βγήκαμε και νικητές. Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα κάτι σωστό συμβαίνει. Και βλέπουμε ότι και οι ξένοι έρχονται και επενδύουν στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα κλίμα εμπιστοσύνης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
Θα πρέπει, πρόσθεσε, ο κάθε επενδυτής να μπορεί να αισθάνεται μία σιγουριά και να προστατευτεί. «Οπότε θα πρέπει να είναι προσεχτικοί ποιες εταιρείες μπαίνουν στο ελληνικό χρηματιστήριο και εκδίδουν ομόλογα. Να συνεχίσουμε έτσι στο ελληνικό χρηματιστήριο, να προσελκύουμε πολύ καλές εταιρείες με πολύ καλή φήμη. Όταν γίνει αυτό θα προσελκύσουμε πολύ δυνατούς επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης