Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ασφάλιση ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών από την Anytime της INTERAMERICAN

Ασφάλιση ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών από την Anytime της INTERAMERICAN
Η Anytime αξιολογεί συνεχώς τις νέες τάσεις και ανάγκες στην Ελλάδα και διεθνώς στην κινητικότητα

Η Anytime της INTERAMERICAN για ακόμη μία φορά στηρίζει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, ασφαλίζοντας ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια και υποστηρίζοντας το εταιρικό σχέδιο υπευθυνότητας για τη βιώσιμη ανάπτυξη με αξιοποίηση των επιχειρησιακών επιλογών όσον αφορά στις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Έτσι, η Anytime ευθυγραμμίζεται με τη νέα εποχή της κινητικότητας, όπως συνολικά την προσεγγίζει η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης.
Για την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου της βιώσιμης κινητικότητας με τη βελτίωση των μετακινήσεων μέσα στον αστικό ιστό, τα ηλεκτρικά ατομικά οχήματα φαίνεται να κερδίζουν καθημερινά έδαφος, καθώς εξασφαλίζουν οικολογικές μετακινήσεις και σημαντικά οφέλη για τους οδηγούς και την κοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για e-bike και e-scooter, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του οδηγού, ώστε να κυκλοφορεί με περισσότερη ασφάλεια.

Κάθε οδηγός έχει τη δυνατότητα να ασφαλιστεί με καλύψεις που προστατεύουν τόσο το όχημά του όσο και τον ίδιο προσωπικά από κάποιο ζημιογόνο γεγονός, εξασφαλίζοντας:

  • Κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων
  • Παροχή 24ωρης «Γραμμή Υγείας 1010»
  • Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος
  • Κάλυψη εξόδων ιατροφαρμακευτικών δαπανών
  • Κάλυψη εξόδων αντικατάστασης/επισκευής οπτικών
  • Κάλυψη εξόδων οδοντιατρικής αποκατάστασης
  • Νομική Προστασία, ενώ παράλληλα παρέχεται στον ασφαλιζόμενο η δυνατότητα πρόσθετων καλύψεων, όπως: Οδικής Βοήθειας, Ολικής Κλοπής και Ίδιων Ζημιών.

Η Anytime αξιολογεί συνεχώς τις νέες τάσεις και ανάγκες στην Ελλάδα και διεθνώς στην κινητικότητα, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης και σύγχρονες λύσεις που δίνουν περισσότερη αξία στην επιλογή των ασφαλισμένων και κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης