Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Μεγάλη διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στο Μιλάνο

Ιταλία: Μεγάλη διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στο Μιλάνο
Στην κινητοποίηση συμμετείχε και το πρώην μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών, Paolo Mauricio Ferrari
Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη κινητοποίηση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στο Μιλάνο αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/10/2021) έληξε με τη σύλληψη ενός διαδηλωτή και τη διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σε βάρος άλλων 83, όπως έκαναν γνωστό οι ιταλικές αρχές.
Οκτώ μέλη του κινήματος Dodici Raggi (Δώδεκα Ακτίνες) προχώρησαν σε φασιστικό χαιρετισμό με σηκωμένο τον αντίχειρα και τώρα κατηγορούνται για φασιστική προπαγάνδα.
Παράλληλα, ο διευθυντής αστυνομίας του Μιλάνου υπέγραψε εννέα αποφάσεις υποχρεωτικής απομάκρυνσης άλλων τόσων ατόμων από την ιταλική συμπρωτεύουσα.

Και πρώην μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και το πρώην μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών, Paolo Mauricio Ferrari.
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές (η κινητοποίηση δεν είχε λάβει άδεια από την νομαρχία) να προσεγγίσουν τα γραφεία του κεντροαριστερού συνδικάτου Cgil.
Ο σύνδεσμος των Ιταλών Ανταρτών που πολέμησαν τον φασισμό καταδίκασε απερίφραστα τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία και όλες όσες «αποτελούν επίθεση κατά της δημοκρατίας, του χώρου της εργασίας» και υπογράμμισε ότι «η ιταλική αντίσταση στην φασιστική δικτατορία δεν έχει καμία σχέση με όσους διαμαρτύρονται κατά των εμβολίων και του Green Pass».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης