Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ομάδα επιστημόνων ανέλυσαν τι περιλαμβάνεται στις ενέσεις των εμβολίων για τον Covid 9 και βρήκαν μεταξύ άλλων και οξείδιο του γραφενίου

Ομάδα επιστημόνων ανέλυσαν τι περιλαμβάνεται στις ενέσεις των εμβολίων για τον Covid 9 και βρήκαν μεταξύ άλλων και οξείδιο του γραφενίου
Αυξημένος κίνδυνος οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια
Σχετικά Άρθρα

Έρευνα στα 4 εμβόλια που έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως πραγματοποίησαν δύο ιατροί Steven Hotze και Robert Young
Ο Hotze παρουσίασε την «ειδική έρευνα» του Young σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων Pfizer - BioNTech, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson για τον COVID-19.
«Ο Dr. Young όχι μόνο έχει αναλύσει τι υπάρχει μέσα στις ενέσεις, έχει αναλύσει και τι κάνει στο αίμα μετά την ένεση», λέει ο Hotze.
Ο Young αναφέρει τις μεθόδους που χρησιμοποίησε ο ίδιος και η ομάδα του για τον έλεγχο των μεμονωμένων συστατικών που βρίσκονται στα εμβόλια COVID-19.
Αυτά περιλαμβάνουν «πολύ προηγμένα» οπτικά μικροσκόπια, μικροσκόπιο μετάδοσης και σάρωσης ηλεκτρονίων και φασματοσκόπια ακτίνων Χ με διασπορά ενέργειας.
Σύμφωνα με τον Young, αυτά επέτρεψαν σε αυτόν και την ομάδα του να εξετάσουν το εσωτερικό των οργανικών και ανόργανων υλικών στα εμβόλια.

Τα αποκαλώ «τα λεγόμενα εμβόλια» γιατί σοκαρίστηκα με αυτό που περιείχαν.
Δεν μιλάμε πλέον για εμβόλια, μιλάμε για εμβόλια οργανικού και ανόργανου υλικού που είναι αρκετά ανησυχητικό – στην πραγματικότητα, φρικτό», λέει ο Young.
Ο ερευνητής επικεντρώνεται επίσης στα εμβόλια Pfizer - BioNTech και Moderna και στη χρήση τεχνολογίας mRNA.
«Ο λόγος που το τροποποιούν γενετικά είναι για να μπορούν να κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτό το παρασκεύασμα που βρήκαν και στη συνέχεια να το χαρακτηρίσουν ως εμβόλιο σαν να πρόκειται να προσφέρει κάποιο είδος ανοσίας.
Θα έλεγα ψευδο-ανοσία», λέει ο Young.

Αυξημένος κίνδυνος οξειδίου του γραφενίου

«Τι υπάρχει στα εμβόλια για τα οποία δεν μας έχουν πει;
Υπάρχει κάτι σε αυτό που σας αφορά ή θα έπρεπε να μας ανησυχεί;»
«Όλα αυτά τα εμβόλια περιέχουν οξείδιο γραφενίου και σε διαφορετικές ποσότητες.
Για παράδειγμα, το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν περιέχει οξείδιο γραφενίου ή οξείδιο του σιδήρου, είναι περίπου 98 % οξείδιο του γραφενίου».
Το εμβόλιο Moderna τύπου mRNA περιέχει επίσης την ίδια ποσότητα οξειδίου του γραφενίου.
Το οξείδιο του γραφενίου που χρησιμοποιείται στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού συνδέεται με ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμη και με θάνατο.
Η παρατήρηση του Dr. Robert Young είναι συνεπής με την αποκάλυψη της πρώην υπαλλήλου της Pfizer, η οποία έγινε πληροφοριοδότης της Kingston.
Αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παρουσιαστή του podcast Stew Peters ότι το εμβόλιο Pfizer/BioNTech mRNA περιέχει οξείδιο γραφενίου .
«100% υπάρχει και είναι αδιαμφισβήτητο», λέει η Kingston.
Ο πληροφοριοδότης συνεχίζει ότι ο λόγος για τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου δεν αναφέρεται ως συστατικό είναι επειδή είναι «γνωστό ότι είναι δηλητηριώδες για τον άνθρωπο».
Ο ερευνητής επιστήμονας εξηγεί επίσης γιατί το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε.
«Δεν είναι δωρητής ηλεκτρονίων.
Είναι δότης πρωτονίων και κυριολεκτικά απορροφά ηλεκτρόνια, επομένως παίρνει ενέργεια από τη δύναμη της ζωής από εσάς.
Έχει αναγνωριστεί από άλλους επιστήμονες ως κυτταροτοξικό, που σημαίνει ότι καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη.
Είναι γονιδιοτοξικό που σημαίνει ότι καταστρέφει ή μεταλλάσσει τη γενετική του κυττάρου ή έχει την ικανότητα να το κάνει».
Με τον συνδυασμό του σιδήρου, είναι πλέον μαγνητοτοξικό – επομένως είναι υλικό τύπου βιοαισθητήρα.
Είναι λοιπόν ηλεκτρικό και ταυτόχρονα μαγνητικό λόγω του συνδυασμού αυτών των δύο μετάλλων σε ένα νανοστατικό που πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπως τα θηλυκά και αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα, ο μυελός των οστών και η καρδιά – που οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και συμπτωματολογίες που είναι πολύ, πολύ σοβαρές».
Να σημειωθεί ότι ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ή FDA παραδέχεται ότι τα εμβόλια κατά του Covid από την Pfizer, Moderna προκαλούν φλεγμονή στην καρδιά.
Ο Dr. Robert Young κατηγορεί τις φαρμακοβιομηχανίες που αρνούνται να αποκαλύψουν τα συστατικά των εμβολίων τους.
Οι νέοι επικρίνουν τους κατασκευαστές εμβολίων για την άρνησή τους να αποκαλύψουν την πλήρη λίστα συστατικών των εμβολίων COVID-19.
Σημειώνει ότι τα φιαλίδια των εμβολίων συνήθως συνοδεύονται από φύλλο ασφαλείας και συστατικών όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.
Ωστόσο, ο Dr. Robert Young λέει ότι δεν είναι όλοι οι παρασκευαστές εμβολίων ειλικρινείς με αυτό το φύλλο καθώς ορισμένοι από αυτούς δεν αποκαλύπτουν άλλα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια.

Υπάρχουν συστατικά που δεν έχουν αποκαλύψει στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Δεν πιστεύουν ότι πρέπει να τα αποκαλύψουν και το μελετήσαμε ανέφερε ο Dr. Robert Young ο οποίος τόνισε ότι ακριβώς αυτό τον παρακίνησε να κοιτάξει πιο προσεκτικά τα εμβόλια για τον COVID-19.

Στην περίπτωση των εμβολίων mRNA, σημειώνει ότι το τροποποιημένο mRNA επικαλυμμένο με πολυαιθυλενογλυκόλη παρέχει συγκεκριμένες οδηγίες σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.
«Αυτό γίνεται πολύ σημαντικό γιατί στις δηλώσεις τους, αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δηλώσει ότι ο εμβολιασμός παραμένει στο σημείο του εμβολιασμού και δεν διασπείρεται.
Αυτό δεν συμβαίνει», επισημαίνει ο Young.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κατηγορία για fake news η πηγή του εν λόγω άρθρου είναι το noqreport-com.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης