Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι - Καταπέλτης ο εισαγγελέας: Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιωάννας

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι - Καταπέλτης ο εισαγγελέας: Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιωάννας

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη είχε αναπτύξει αισθήματα μίσους για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σχετικά Άρθρα

Καταπέλτης είναι στην αγόρευση του ο εισαγγελέας στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Ειδικότερα, ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε στην αγόρευση του ότι η κατηγορούμενη λόγω της σχέση της με τον 40χρονο άνδρα ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης της.
«Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι» ανέφερε συγκεκριμένα ο εισαγγελέας στην πρόταση του.
Ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου άρχισε την αγόρευση του αναλύοντας το νομικό σκέλος της υπόθεσης και στην συνέχεια προχώρησε στα πραγματικά περιστατικά.
Κομβικό στοιχείο για τον εισαγγελέα της υπόθεσης αποτελεί η σχέση της 37χρονης με τον 40χρονο, με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη σχέση.
Όταν εκείνος, όπως είπε, ο εισαγγελέας έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει (σ.σ. την κατηγορούμενη), να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Ν.Ο.. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο;». Η Ιωαννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο Ν. Ο. δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».
Ο εισαγγελέας τόνισε ότι «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον Ο., σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. “Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους” είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης