Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Profile: Πιο ψηλά ο πήχης για το 2022 – Επιτυγχάνεται ο στόχος για τζίρο 20 εκατ. ευρώ το 2021

tags :
Profile: Πιο ψηλά ο πήχης για το 2022 – Επιτυγχάνεται ο στόχος για τζίρο 20 εκατ. ευρώ το 2021
Αναμένει τζίρο 25-27 εκατ. ευρώ το 2022, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα ολοκληρώσει μία ακόμα εξαγορά
Σχετικά Άρθρα

Αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη διοίκηση, επικρατεί στην Profile, καθώς η χρονιά θα κλείσει με το τζίρο να πιάνει τον στόχο των 20 εκατ. ευρώ που είχε θέσει η διοίκηση.
Επιπλέον, φαίνεται πως το growth για το 2022 θα είναι υψηλό αφού ο τζίρος αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 25 και 27 εκατ. ευρώ.
Το που θα διαμορφωθεί θα εξαρτηθεί από την εξαγορά που θέλει να κάνει η εταιρεία και δεν αποκλείεται να κλείσει στο δεύτερο εξάμηνο της επόμενης χρήσης και άρα θα συμβάλει στο τζίρο, αλλά και από τα έργα του δημοσίου.
Πηγές από την εταιρεία σημειώνουν πως το τελευταίο διάστημα ο ρυθμός των έργων που συμβασιοποιούνται από το δημόσιο είναι υψηλός και αν παραμείνει έτσι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση των εργασιών όχι μόνο της εταιρείας αλλά και του κλάδου.
Τα έργα που υπάρχουν δεν αφορούν μόνο στα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Επιπλέον, έχουν επιλυθεί προβλήματα του παρελθόντος στον κλάδο και οι εταιρείες που έχουν μείνει έχουν υγιή χαρακτηριστικά, εξέλιξη που βοηθάει στην πρόοδο των έργων.
Ένα θέμα που απασχολεί αρκετές εταιρείες του κλάδου είναι το θέμα των στελεχών.
Για την Profile, το θέμα των στελεχών, ειδικά των μηχανογράφων, είναι μία πολύ καλή πρόκληση.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της εταιρείας, η τηλεργασία που αναπτύχθηκε λόγω της πανδημίας έχει βοηθήσει, ενώ έχει συμβάλει θετικά και το hub της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Από εκεί έχει καταφέρει να αντλήσει στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως νέους που εργάστηκαν στο εξωτερικό, αλλά επέστρεψαν στην Ελλάδα, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης