Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρόστιμο σε αρνητές γονείς ύψους 5.000 ευρώ - Τους συνέλαβε η αστυνομία και ο πατέρας θα περάσει στρατοδικείο

Πρόστιμο σε αρνητές γονείς ύψους 5.000 ευρώ - Τους συνέλαβε η αστυνομία και ο πατέρας θα περάσει στρατοδικείο
Αρνήθηκαν να υποβληθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε rapid test, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τους επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ

Ο ανεμβολίαστος στρατιωτικός από την Κατερίνη, ο οποίος, πριν από ένα μήνα, με τη σύζυγό του, είχε ανεβάσει βίντεο κατά του σχολείου του παιδιού του, για τη χρήση μάσκας και τα εμβόλια, περνάει Στρατοδικείο.

Ο πατέρας, στρατιωτικός με βαθμό αρχιλοχία και η σύζυγος του, μια νεαρή γυναίκα με καταγωγή από τη Σερβία, φαίνεται πως συνελήφθησαν, προσπαθώντας να μπουν στην Ελλάδα από τα Σκόπια, μέσω του μεθοριακου σταθμού Ευζώνων.

Σύμφωνα με το “lawandorder”, ο αρχιλοχίας και η σύζυγός του δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά ούτε και αρνητικό rapid test.
Στη συνέχεια, αρνήθηκαν να υποβληθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε rapid test, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τους επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ο ανεμβολίαστος στρατιωτικός έχει απασχολεί τις αρχές και στο παρελθόν, γι’ αυτό θα οδηγηθεί στο Στρατοδικείο

Ο 41χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα στο Λιτόχωρο, έχει απασχολήσει- σύμφωνα με την αστυνομία- και παλιότερα τις αρχές για παρόμοια αδικήματα και ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας ζήτησε να οδηγηθεί ενώπιον του, ενώ η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης