Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ελλάκτωρ: Παρά την εκτόξευση του όγκου έμειναν 160 χιλ. μετοχές υπόλοιπο προς εκποίηση

Ελλάκτωρ: Παρά την εκτόξευση του όγκου έμειναν 160 χιλ. μετοχές υπόλοιπο προς εκποίηση
Η μετοχή θα ξεκινήσει σήμερα από τα 1,55 ευρώ, μετά τη χθεσινή κατά 16,54% άνοδο, η οποία έφερε την αποτίμηση στα 539,6 εκατ. ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Η εκτόξευση του όγκου των συναλλαγών χθες στην Ελλάκτωρ στα 2,5 εκατ. τεμάχια, με τους «εφοπλιστές» να αγοράζουν 2,4 εκατ. μετοχές και να ωθούν τη μετοχή στον +16%, τράβηξε όλα τα επενδυτικά βλέμματα.
Η εκποίηση των μετοχών της ΑΤΤΙΚΑΤ από την ATE Bank, ύψους 1,1 εκατ. μετοχών πάντως δεν ολοκληρώθηκε και έμειναν ανεκτέλεστες 160.960 μετοχές, οι οποίες θα μπουν στη σημερινή τιμή κλεισίματος ξανά προς πώληση.
Σημειώνεται πως χθες η μετοχή έκλεισε με ανεκτέλεστο στους πωλητές 805 χιλ. τεμάχια, αλλά μόνο οι 160 χιλ. τεμάχια αφορούν την εκποίηση.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, οι επενδυτές βλέποντας τη μεγάλη εντολή αγοράς στις τελικές δημοπρασίες χθες, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την τιμή και να πουλήσουν, ωστόσο κάποιοι δεν τα κατάφεραν και έμειναν αρκετές χωρίς να εκτελεστούν.
Η μετοχή θα ξεκινήσει σήμερα από τα 1,55 ευρώ, μετά τη χθεσινή κατά 16,54% άνοδο, η οποία έφερε την αποτίμηση στα 539,6 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης