Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλοστημένη φάρσα η διαγραφή Μπογδάνου - Την επόμενη μέρα πήγε στο Μαξίμου για μεταμέλεια και επιστροφή εν καιρώ

Καλοστημένη φάρσα η διαγραφή Μπογδάνου - Την επόμενη μέρα πήγε στο Μαξίμου για μεταμέλεια και επιστροφή εν καιρώ
Στο Μέγαρο τού εξηγήθηκε ότι η διαγραφή του ήταν αναπόφευκτη, αλλά…
Σχετικά Άρθρα

Μία καλοστημένη φάρσα ήταν τελικά η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή, την επόμενη μέρα το μεσημέρι εκλήθη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσει με κυβερνητικό αξιωματούχο την πορεία της βουλευτικής του καριέρας.
Στο Μέγαρο, λοιπόν, τού εξηγήθηκε ότι η διαγραφή του ήταν αναπόφευκτη μετά και τις δύο απανωτές σκληρές δηλώσεις που έκανε για το ΚΚΕ ενώ του είχε δοθεί και κίτρινη κάρτα για το θέμα της αναπαραγωγής της λίστας παιδιών σε νηπιαγωγείο του κέντρου της Αθήνας.
Επίσης, τού ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά του, εάν δηλαδή θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο τις αντεγκλήσεις με το ΚΚΕ και αν θα στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία.
Όπως μαθαίνουμε, ο Κ. Μπογδάνος εξήγησε ότι εθίγη προσωπικά από τις βολές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη (που τον χαρακτήρισε χρυσαυγίτη και ρουφιάνο) γι’ αυτό και απάντησε σε αυτό το τόνο και το ύφος. Υπογράμμισε ότι θα ρίξει τους τόνους και θα αποφύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις.
Επίσης, τόνισε στον συνομιλητή του ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στα νομοσχέδια και τις ψηφοφορίες «διότι πιστεύει στην κυβέρνηση».
Ως εκ τούτου, θεωρήθηκε από το Μαξίμου ότι δεν πρέπει να τραβήξει άλλο το σχοινί γι’ αυτό και, μετά από λίγο, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης βγήκε και είπε δημόσια ότι ο κ. Μπογδάνος, εφόσον έχει επιδείξει ειλικρινή μεταμέλεια, μπορεί να γυρίσει πίσω στην Κοινοβουλευτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας.
Με άλλα λόγια, ο Κ.Μητσοτάκης θέλησε, με την διαγραφή Μπογδάνου, να στείλει ένα μήνυμα προς τους νεότερους βουλευτές που συνηθίζουν να σηκώνουν τους τόνους μπλέκοντας και τα εμφυλιοπολεμικά θέματα. Και όχι μόνο, αλλά να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους εάν έρθουν για ψήφιση τα μνημόνια συνεργασίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρόκειται για ένα καλοστημένο έργο. Αν ήθελε να τον διαγράψει τελείως, θα έπρεπε να τον έχει διαγράψει και από το κόμμα.
Τότε η διαγραφή του θα ήταν χωρίς επιστροφή.
Τώρα αναζητείται ο κατάλληλος χρόνος επιστροφής, εφόσον δεν υποπέσει σε κάποιο μεγάλο λάθος ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης