Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η TUI UK επικαιροποιεί τον κατάλογο των προορισμών της

Η TUI UK επικαιροποιεί τον κατάλογο των προορισμών της
Οι πτήσεις της Tui αναστέλλονται επίσης μέχρι τις 21 Οκτωβρίου προς το Πράσινο Ακρωτήριο, την Κούβα, τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό
Η Tui επικαιροποίησε τον κατάλογο των προορισμών της, μετά την απλούστευση των κανόνων της κυβέρνησης για τα ταξίδια στο εξωτερικό από σήμερα Δευτέρα.
Τα ταξίδια προς τη Χουργκάντα και το Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο όπως και την Τζαμάικα συνεχίζουν να μην εξυπηρετούνται τουλάχιστον μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.
Οι πτήσεις της Tui αναστέλλονται επίσης μέχρι τις 21 Οκτωβρίου προς το Πράσινο Ακρωτήριο, την Κούβα, τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό.
Ωστόσο, οι τουρκικές πύλες της Αττάλειας, του Νταλαμάν, του Μπόντρουμ και της Σμύρνης επιστρέφουν στις 16 Οκτωβρίου, όπως είχε προτείνει προηγουμένως η εταιρεία.

Σε ποιούς προορισμούς ισχύουν οι αναστολές πτήσεων μέχρι τέλος του μήνα

Οι αναστολές των πτήσεων της Tui που εκτελούνται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου περιλαμβάνουν την Αρούμπα, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Κόστα Ρίκα, τη Μάρσα Αλάμ στην Αίγυπτο, τη Φλόριντα, το Καλαβρέι, τη Σαντίνια και τη Σικελία στην Ιταλία, την Αμερική και τη Χιρόνα στην Ισπανία, τη Μάλτα, το Μαυροβούνιο, την Ταϊλάνδη και την Τυνησία.
Οι ακυρώσεις πτήσεων μέχρι το τέλος του μήνα αφορούν την Αυστρία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Κένυα, τις Σεϋχέλλες, την Τανζανία, την Ταϊλάνδη, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, τις ΗΠΑ και το Άμπου Ντάμπι.

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις προς την Ελλάδα

Η εταιρεία συνεχίζει να εκτελεί το πρόγραμμά της προς τις Βαλεαρίδες και τα Κανάρια νησιά, την Κροατία, την Κύπρο, 12 σημεία στην Ελλάδα, τη Νάπολη στην Ιταλία, τη Μαδέρα και το Πόρτο Σάντο, το Αλικάντε, τη Μάλαγα και το Ρέους στην ηπειρωτική Ισπανία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Αγία Λουκία.
Η Tui UK & Ireland δήλωσε: “Η Tui UK & Ireland είναι μια εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση των δρομολογίων της: “Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι προορισμοί διακοπών έχουν τις δικές τους απαιτήσεις εισόδου που μπορεί να διαφέρουν και συνιστούμε στους πελάτες να ελέγχουν τις συμβουλές του FCDO για τη χώρα στην οποία ταξιδεύουν”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης