Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μετά την Johnson & Johnson και το Hoover Institute προειδοποιεί: Τα παιδιά δεν επωφελούνται από τα εμβόλια - πειράματα

Μετά την Johnson & Johnson και το Hoover Institute προειδοποιεί: Τα παιδιά δεν επωφελούνται από τα εμβόλια - πειράματα
Θα δώσουμε στα παιδιά μας ένα πειραματικό φάρμακο από το οποίο δεν έχουν σημαντικό όφελος, για να τα προστατεύσουμε και να προστατευτούμε» τόνισε ο Dr. Scott Atlas.
Σχετικά Άρθρα

Τα εμβόλια στα παιδιά δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικά, δεν τα ωφελεί προειδοποίησε ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον covid 19 Dr. Scott Atlas, ανώτερος συνεργάτης του Hoover Institute και στο Stanford University.
Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του πρώην συμβούλου του Λευκού Οίκου έρχονται αμέσως μετά τις διαρροές από στελέχη της φαρμακευτικής εταιρίας Johnson & Johnson που ανέφεραν ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.

Το εμβόλιο COVID-19 δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά, καθώς δεν τα «ωφελεί απαραίτητα», όπως τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται στα σχολεία για τις ιώσεις, σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου για τον COVID-19, Dr. Scott Atlas.
«Αυτά τα εμβόλια που είναι υποχρεωτικά για παιδιά, ακόμη και αν πιστεύετε ότι πρέπει να επιβληθούν, είναι για ασθένειες που είναι πολύ επικίνδυνες για τα παιδιά και ιδιαίτερα μεταδοτικές για τα άλλα παιδιά, τα οποία συνεπώς έχουν υψηλό κίνδυνο από αυτόν τον ιό», δήλωσε o Dr. Scott Atlas.
«Αυτό δεν συμβαίνει με αυτήν την ασθένεια.
Τα παιδιά δεν έχουν υψηλό κίνδυνο από αυτήν την ασθένεια.
Τα παιδιά δεν επωφελούνται απαραίτητα από τον εμβολιασμό κατά του Covid 19» πρόσθεσε.

Ο Dr. Scott Atlas, ανώτερος συνεργάτης του Hoover Institute και στο Stanford University, είπε ότι στα παιδιά που το ανοσοποιητικό σύστημα τους είναι εξαιρετικά ασθνενές πρέπει να σκεφτούν να εμβολιαστούν, αλλά το να απαιτούνται από υγιή παιδιά να λαμβάνουν τα εμβόλια για τον COVID-19 θα παραβίαζε τη Διακήρυξη του Ελσίνκι, ένα σύνολο κανόνων και αρχών που αναπτύχθηκαν από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο για να καθοδηγήσουν γιατρούς και επιστήμονες που διεξάγουν πειράματα σε ανθρώπους.

«Στην πραγματικότητα, τα αναγκαστικά εμβόλια, ιδιαίτερα για παιδιά, παραβιάζουν πολλούς από τους κώδικες που περιγράφονται στη Διακήρυξη του Ελσίνκι από το 1964», δήλωσε ο Dr. Scott Atlas.
«Και νομίζω, όταν ξεκινάει η κοινωνία να παραβιάζει μερικούς από τους πιο βασικούς κώδικες δεοντολογίας, νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα».

Η Pfizer ανακοίνωσε στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 ότι είχε υποβάλει προκαταρκτικά στοιχεία για τη δοκιμή εμβολίου COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA των ΗΠΑ.
Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla δήλωσε στο ABC ότι θα ζητήσει σύντομα άδεια για το εμβόλιο για παιδιά.
Η Pfizer και ο Γερμανός συνεργάτης της, η BioNTech, ανέφεραν ότι τα δεδομένα από 2.268 παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, στα οποία χορηγήθηκε δόση 10 μικρογραμμαρίων δύο δόσεων, έδειξαν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και προκάλεσε ανταπόκριση αντισωμάτων παρόμοια με εκείνη παρατηρήθηκε σε άτομα ηλικίας 16 έως 25 ετών από προηγούμενη δοκιμή, τα οποία είχαν λάβει δόσεις 30 μικρογραμμαρίων.
Αλλά αν το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό στην πρόληψη ασθενειών στα παιδιά είναι ακόμα άγνωστο καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν παρουσιαστεί τεκμηριωμένα στοιχεία.
Το εμβόλιο της Pfizer είναι το μόνο στο οποίο χορηγήθηκε η άδεια έκτακτης χρήσης σε νέους ηλικίας 12 έως 15 ετών και εγκρίθηκε επίσημα για άτομα 16 ετών και άνω.

Παρόλο που τα παιδιά δεν διατρέχουν κανένα ουσιώδη κίνδυνο από τον COVID-19 και δεν μεταδίδουν σημαντικά την ασθένεια, εξακολουθούν οι κυβερνήσεις να πιέζουν για τον εμβολιασμό τους.
«Είμαστε μια κοινωνία, ένας πολιτισμός, όπου χρησιμοποιούμε τα παιδιά μας, ως ασπίδες;
Θα δώσουμε στα παιδιά μας ένα πειραματικό φάρμακο από το οποίο δεν έχουν σημαντικό όφελος, για να τα προστατεύσουμε και να προστατευτούμε» τόνισε ο Dr. Scott Atlas.
Και πρόσθεσε: «Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τα παιδιά μου ως ασπίδες για να με προστατεύσουν με κάποιο τρόπο.
Αυτό είναι πραγματικά μια αποτρόπαια παραβίαση όλων των ηθικών αρχών κατά τη γνώμη μου ».

Τι υποστηρίζουν όσοι επικρίνουν τα εμβόλια

Οι αντίπαλοι του εμβολιασμού στα παιδιά υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο χρησιμοποιεί «πειραματική τεχνολογία» και δεν είναι γνωστά τα μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας.
Η Pfizer αναφέρει στα δελτία τύπου της ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής της καρδιάς και άλλων «σοβαρών και απροσδόκητων παρενεργειών» που δεν έχουν αναφερθεί ακόμη, καθώς «οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου εξακολουθούν να μελετώνται σε κλινικές δοκιμές».

Τα εμβόλια έχουν δείξει ότι δεν προστατεύουν τους πλήρως εμβολιασμένους από τη μόλυνση ή τη μετάδοση του COVID-19, μετά από αρκετούς μήνες.
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), περίπου 544 παιδιά ηλικίας ημερών που μόλις γεννήθηκαν έως 18 ετών είχαν πεθάνει από επιβεβαιωμένο ή υποτιθέμενο COVID-19 μεταξύ 4 Ιανουαρίου 2020 και 18 Σεπτεμβρίου 2021, από ένα σύνολο 672.020 θανάτων από όλες οι ηλικίες.

Ωστόσο, ολοκληρωμένες μελέτες από το Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσαν ότι ο συνολικός κίνδυνος θανάτου ή σοβαρής ασθένειας από τον COVID-19 ήταν εξαιρετικά χαμηλός στα παιδιά. Οι μελέτες διαπίστωσαν επίσης ότι ο COVID-19 προκάλεσε 25 θανάτους σε παιδιά κάτω των 18 ετών μεταξύ Μαρτίου 2020 και Φεβρουαρίου 2021.

Ο FDA θα εγκρίνει τα εμβόλια

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές είναι πιθανό να εγκρίνουν το εμβόλιο για παιδιά σύντομα.
Ο FDA δήλωσε ότι «ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την αναθεώρησή του το συντομότερο δυνατό, πιθανότατα μέσα σε λίγες εβδομάδες και όχι μήνες» και «θα εξετάσει προσεκτικά, διεξοδικά και ανεξάρτητα τα δεδομένα για να αξιολογήσει τα οφέλη και τους κινδύνους».
Η διευθύντρια των CDC, Dr. Rochelle Walensky, δήλωσε ότι θα επανεξεταστούν επειγόντως τα δεδομένα για τα παιδιά.

Κάποιοι αμφισβητούν

Ορισμένοι ιατρικοί αμφισβητούν επίσης την ανάγκη εμβολιασμού παιδιών χωρίς μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας.
«Γιατί θα χορηγηθεί EUA δηλαδή άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια κατά του Covid 19 για 5-11 ετών, χωρίς οποιεσδήποτε μελέτες αποτελεσματικότητας και μακροπρόθεσμης ασφάλειας ανέφερε ο Dr. Mahesh Shenai, νευροχειρουργός.
Ο Dr. Aaron Kheriaty, καθηγητής ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια απάντησε: «Ακριβώς. Και δεν έχουμε μόνο εργαστηριακά δεδομένα αντισωμάτων (ή ακόμα και Τ-κυττάρων) για φυσική ανοσία, αλλά και ισχυρά κλινικά στοιχεία προστασίας από επανεμφάνιση, νοσηλεία και θάνατο.
Τα εμβόλια για 5-11 ετών λαμβάνουν έγκριση χωρίς αυτό το ΝΙ την φυσική ανοσία που αγνοείται με αυτά τα δεδομένα; »

Η φυσική ανοσία σε άτομα που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις που επιβάλλουν εμβολιασμούς και διαβατήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Dr. Scott Atlas επισήμανε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να έχουν την επιλογή να αποφασίσουν εάν θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι.
Τα CDCs έχουν υποστηρίξει ότι περισσότεροι από 183 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι πλήρως εμβολιασμένοι έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Στελέχη της Johnson & Johnson: Δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά, δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις

Το Project Veritas είναι στον… αέρα, δημοσιοποιώντας αυτήν τη φορά, εν αγνοία τους, διάλογο στελεχών της Johnson & Johnson, που υποστήριζαν, κατ’ ιδίαν, ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν κατά της Covid.
Αν μη τι άλλο, η συνομιλία και όσα λέγονται μεταξύ των δύο στελεχών είναι σοκαριστικά:

«Τα παιδιά δεν πρέπει να κάνουν το γ@@@νο εμβόλιο», αναφέρει ο επικεφαλής των περιφερειακών επιχειρήσεων (regional business lead), Brandon Schadt.
«Πρόκειται για παιδιά, απλά δεν το κάνεις αυτό.
Είναι άγνωστες οι επιπτώσεις, το καταλαβαίνεις;».

«Όλα για τα λεφτά…» - «Μην εμβολιαστείτε με J&J»

Ο Schadt, στη συνέχεια, υπονόησε ότι η επιμονή για τον εμβολιασμό των παιδιών αφορά τα χρήματα και όχι τη δημόσια ασφάλεια.
Ένας άλλος υπάλληλος της J&J, ο ερευνητής Justin Durrant, είπε ρητά «μην εμβολιαστείτε με Johnson & Johnson [εμβόλιο COVID], δεν σας το είπα εγώ όμως».
Όσον αφορά τα παιδιά, ο Durrant είπε «Δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά», ενώ σχολίασε την κυβερνητική εκστρατεία για τον περιορισμό των κοινωνικών ελευθεριών για τους μη εμβολιασμένους.
«Είναι σχεδόν σαν είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας αν δεν είσαι εμβολιασμένος...
Δεν μπορείς να κάνεις όσα κάνουν οι κανονικοί πολίτες...
Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι ενεργούν και συμμορφώνονται είναι εάν επηρεάζει τις τσέπες τους, όπως εάν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία και θα χάσετε τη δουλειά σας, το καλύτερο.
Πιστέψτε ότι θα είστε ο πρώτος στη σειρά [που θα εμβολιαστεί κατά της COVID] ...
Αυτό κάνουμε ».

Σωρός με σκ@@

Τόσο ο Justin Durrant όσο και ο Brandon Schadt, στελέχη της J&J , δήλωσαν ότι ο εμβολιασμός των παιδιών δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την πανδημία.
Κατόπιν, ο Schadt συνέκρινε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της J&J με τα σκευάσματα άλλων φαρμακευτικών εταιρειών.
«Το εμβόλιο της J&J είναι σαν να μπαίνεις σε έναν σωρό με σκ@@ και να ψάχνεις αυτό που έχει την καλύτερη μυρωδιά».

Ο απομαγνητοφωνημένος διάλογος

"Kids shouldn't get a fucking [COVID] vaccine," said regional business lead, Brandon Schatt.
"It’s a kid, you just don’t do that, you know? Not something that’s so unknown in terms of repercussions down the road, you know?"
“J&J is like stepping in the best smelling pile of sh*t you could step in,”
Justin Durrant, Johnson & Johnson Scientist: “Inconvenience [the unvaccinated] to the point where it’s like, ‘I might as well just f*cking do it [and take the COVID vaccine],’ you know what I’m saying? Like ‘I can’t go out of state,’ I can’t – ‘my grandma’s in Canada and I can’t visit her,’ you know what I’m saying? You can’t go to France unless you’re vaccinated -- you know you’ve just got to keep doing things like that where you’re almost like a second-grade citizen if you’re not vaccinated, but I know that’s awful.”
Veritas Journalist: “You’re almost what?”
Durrant: “Like a second-grade citizen, like you can’t do anything that a normal citizen can do.”
Veritas Journalist: “A second graded citizen?”
Durrant: “Yeah like top grade, like the ones that get it, and the ones that just like -- then you can’t do sh*t.”

Veritas Journalist: “So then how do we punish [the unvaccinated]?”
Durrant: “I mean if you can’t work, I feel like that’s punishment enough.”
Veritas Journalist: “People what?”
Durrant: “Only way people really act and comply is if it affects their pockets, like if you’re working for a big company and you’re going to lose your job, best believe you’ll be the first one in line [to take the COVID vaccine].”
Veritas Journalist: “Right, so if you’re working for a big company and you’re about to lose your job, you’ll be the first one in line?”
Durrant: “Yeah.”
Veritas Journalist: “That’s so true. That’s smart, that’s what we need to do.”
Durrant: “That’s what we’re doing.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης