Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Πριν από δύο ημέρες επιδεινώθηκαν τα συμπτώματα και κρίθηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του καθώς διαπιστώθηκε βαριά πνευμονία με επιπλοκές
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο 70χρονος πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε πάει στο νοσοκομείο πριν από δέκα ημέρες με ελαφριά συμπτώματα της νόσου αφότου διαγνώστηκε θετικός και επέστρεψε σπίτι του.
Πριν από δύο ημέρες επιδεινώθηκαν τα συμπτώματα και κρίθηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του καθώς διαπιστώθηκε βαριά πνευμονία με επιπλοκές.
Μιλώντας στο OΡΕΝ o στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη, Δημοσθένης Δανέλλας, ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή», σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν συνεργάτες και συγγενείς του.
«Δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Είχε κάνει τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου ένα τσεκ απ και ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο.
Ο κ. Λεβέντης καλούσε τον κόσμο με δηλώσεις του να κάνει το εμβόλιο, λέγοντας πως η προστασία της δημόσιας υγείας είναι πάνω απ' όλα», τόνισε ο κ. Δανέλλας.
Συνεχίζοντας, ο συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη επισήμανε ότι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, «η κατάστασή του είναι σταθερή, πλην κρίσιμη».
«Οι πρώτες 48 ώρες μετά τη διασωλήνωση είναι πάντα οι πιο κρίσιμες.
Μετά από αυτό το διάστημα, μπορούν οι γιατροί να εκτιμήσουν την κατάσταση πιο καλά».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης