Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρίσιμη η κατάσταση του Β. Λεβέντη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμη η κατάσταση του Β. Λεβέντη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός – Το ιατρικό ανακοινωθέν

H κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Σχετικά Άρθρα

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο 25/9 με κορωνοϊό στο νοσοκομείο " Ευαγγελισμός", σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Ο κ. Λεβέντης παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και αναμένεται ότι οι επόμενες 2-3 ημέρες θα είναι δύσκολες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Στο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναφέρεται ότι «το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Μπουλμπασάκος: Δύσκολα τα πράγματα

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» δήλωσε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μιλώντας στο MEGA.
Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Λεβέντης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες, όμως το Σάββατο 25/9 η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και διασωληνώθηκε.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί και έχει υποκείμενο νόσημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης