Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος: Στο 100% σχεδόν η πληρότητα των ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα

Καπραβέλος: Στο 100% σχεδόν η πληρότητα των ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα

"Όλες οι ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα έχουν φτάσει σε πληρότητα σχεδόν 100%. Αυτοί που έρχονται είναι ανεμβολίαστοι", ανέφερε ο Ν. Καπραβέλος

«Η Βόρεια Ελλάδα πιέζεται πολύ με ασθενείς που αρνούνται να εμβολιαστούν», τόνισε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος ανέφερε πως η πληρότητα στις ΜΕΘ των νοσοκομείων φτάνει σχεδόν στο 100%.
« Όλες οι ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα έχουν φτάσει σε πληρότητα σχεδόν 100%. Αυτοί που έρχονται είναι ανεμβολίαστοι. Η πανδημία έχει εντοπιστεί εκεί, έχει εντοπίσει τους ευάλωτους και τους μολύνει και τους καταστρέφει. Στο νοσοκομείο μας αυτοί που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ είναι όλοι ανεμβολίαστοι», τόνισε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Εξέφρασε την ελπίδα το φαινόμενο να είναι προσωρινό και «να μην είναι η αρχή μιας τραγωδίας» που οφείλεται στην επιστροφή των εκδρομέων.

Για ανεμβολίαστους

Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως πλέον είναι η πανδημία των ανεμβολίαστων. Όπως είπε, «η Δράμα έχει δώσει τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών ανά 100.000 κατοίκους κι έχει το μικρότερο εμβολιασμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης