Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Rocket καλεί τις πλατφόρμες online food delivery σε καθολική εφαρμογή συμβάσεων αορίστου χρόνου

tags :
Η Rocket καλεί τις πλατφόρμες online food delivery σε καθολική εφαρμογή συμβάσεων αορίστου χρόνου

«Οι διανομείς αποτελούν τον βασικό πυρήνα των εταιρειών online διανομής φαγητού», σημειώνει ο Javid Movsumov, International Expansion Director της Rocket

Σχετικά Άρθρα
«H Rocket χαιρετίζει την απόφαση της efood να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας ότι οι διανομείς αποτελούν τον βασικό πυρήνα των εταιρειών online διανομής φαγητού», σημειώνει ο Javid Movsumov, International Expansion Director της Rocket.

«Είμαστε περήφανοι που διασφαλίσαμε πρώτοι συμβάσεις αορίστου χρόνου για τους διανομείς μας και χαιρετίζουμε την απόφαση της efood να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση.
Πιστεύουμε πως θα ήταν ωφέλιμο να προβούν στην ίδια κίνηση και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στην ελληνική αγορά του online food delivery», συνεχίζει η εταιρεία.
«Στη Rocket, θεωρούμε προτεραιότητά μας να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους τους εμπλεκόμενους, από τους διανομείς μας, μέχρι τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.
Αυτό θα έπρεπε να είναι κοινός στόχος όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διανομής φαγητού», δήλωσε σχετικά ο Javid Movsumov, International Expansion Director της Rocket.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης