Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ισχυρή ζήτηση των Ολλανδών για πακέτα φθινοπωρινών διακοπών στην Ελλάδα

Ισχυρή ζήτηση των Ολλανδών για πακέτα φθινοπωρινών διακοπών στην Ελλάδα
Αυξημένη είναι η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα το φθινόπωρο και από την Γερμανία

Οι Ολλανδοί κλείνουν και πάλι ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς με ήλιο. Η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για τα ταξίδια των τουριστών από τις Κάτω Χώρες, αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με την TUI NL.
Εδώ και μία εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη αύξηση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής για τις φθινοπωρινές διακοπές.

Αυξημένη ζήτηση για τα ελληνικά νησιά

«Το φθινόπωρο είναι πραγματικά πολύ δημοφιλές για διακοπές, λέει η Petra Kok εκπρόσωπος της TUI NL.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης για προορισμούς όπως τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά βάζουμε επιπλέον και μεγαλύτερα αεροσκάφη για να μεταφερθούν όλοι οι ταξιδιώτες».
Όπως υπογραμμίζει η Petra Kok «τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα ανταποκρίνονται στην ζήτηση. Κι ενώ συνήθως κλείνουν τον Οκτώβριο τώρα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου».

Αυξημένη ζήτηση και από Γερμανία για φθινοπωρινές διακοπές σε Ελλάδα

Αυξημένη είναι η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα το φθινόπωρο και από την Γερμανία. Η χώρα μας η Ισπανία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες, είναι στους δημοφιλείς προορισμούς για τους Γερμανούς ταξιδιώτες.
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία από την γερμανική Ένωση t.o και Τουριστικών Γραφείων DRV. Τα δεδομένα είναι βάσει ανάλυσης από την εταιρία ερευνών αγοράς TDA.
Εν’ όψει των σχολικών διακοπών του φθινοπώρου τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, πολλές μεσογειακές χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Ελλάδα, η Ιταλία και η Τουρκία, επεκτείνουν τη σεζόν τους ώστε τα ξενοδοχεία και τα resort να παραμείνουν ανοικτά για μεγαλύτερη χρονική περίοδο από το συνηθισμένο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης