Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη: Μάχη να μην καούν σπίτια και εντολή εκκένωσης στους κατοίκους

Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη: Μάχη να μην καούν σπίτια και εντολή εκκένωσης στους κατοίκους
Aυτήν την ώρα επιχειρούν 112 πυροσβέστες με 36 οχήματα, 5 πεζοπόρα τμήματα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Νέα Μάκρη.
Αργά το βράδυ, μάλιστα, επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό Λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την Πυροσβεστική να δίνει εντολή για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Τερψιχόρης, Δήμητρας, Δάφνης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων από όπου ζητήθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την πλατεία της Νέας Μάκρης χωρίς ωστόσο να έχει εκδοθεί μήνυμα από 112. Σε εξέλιξη είναι και η δεύτερη εστία που εκδηλώθηκε κοντά στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ. Το ένα από τα πύρινα μέτωπα εντοπίζεται κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και το σε κοντινή απόσταση από οικισμό.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει στις οδούς Τερψιχόρης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων, σε ακαθάριστους οικοπεδικούς χώρους. Εντολή για προληπτική απομάκρυνση έδωσε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική για τους κατοίκους της περιοχής κοντά στον οικισμό.
Με εντολή του αρχηγού το ΠΣ αντιστρατήγου Στέφανου Κολοκούρη μεταβαίνει στον τόπο της πυρκαγιάς κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια .
Ταυτόχρονα ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και αυτήν την ώρα επιχειρούν 112 πυροσβέστες με 36 οχήματα, 5 πεζοπόρα τμήματα, το μηχανοκίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ) και πολλοί εθελοντές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης