Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Επίσκεψη σε περίπτερα της 85ης ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Επίσκεψη σε περίπτερα της 85ης ΔΕΘ
Κατά την περιοδεία του ο κ. Τσίπρας, διάρκειας 1,5 ώρας, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο Περίπτερο που φιλοξενούνται τα Πανεπιστήμια
Σχετικά Άρθρα
Περίπτερα της 85ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Α. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και βουλευτές του κόμματος.
Κατά την περιοδεία του ο κ. Τσίπρας, διάρκειας 1,5 ώρας, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο Περίπτερο που φιλοξενούνται τα Πανεπιστήμια.
Μάλιστα, στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου τον υποδέχθηκε ο πρύτανης Ν. Παπαϊωάννου, με τον κ. Τσίπρα να λέει ότι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για το ΑΠΘ για την ερευνητική δραστηριότητα του και τη διάχυση της στην κοινωνία.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με μέλη της Ομάδας Αεροναυτικής του ΑΠΘ, αλλά και με φοιτητές μέλη ομάδων που έχουν κατασκευάσει βενζινοκίνητα και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα αγώνων.
Περαιτέρω, στο Περίπτερο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπήςσυνομίλησε με τους υπεύθυνους, οι οποίοι του έδειξαν μετάλλια Παραολυμπιονικών και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Στο Περίπτερο της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ενωσης Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος της ΓΕΣΒΕΕ Γ. Καββαθάς, οι οποίοι τον ξενάγησαν και σε Περίπτερα θερμοκοιτίδων νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ στο Περίπτερο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος Γ. Κωνσταντόπουλος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Γ. Μασούτης.
Ακόμη, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τα Περίπτερα της ΕΥΑΘ, του Μουσείου Μέριμνας Ποντίων Κυριών, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσάνων, του Ερυθρού Σταυρού, του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ενωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Ν. Καρράς, του ΟΑΣΘ, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της ΣΕΚΑΠ, αλλά και Περίπτερα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών και site. Σε ένα από αυτά ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε ζωντανή εκπομπή και σε ερώτηση του δημοσιογράφου ο κ. Τσίπρας έστειλε χαιρετισμούς στους ακροατές του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης