Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Goldman Sachs κυνηγά αποδόσεις έως... 175.000% με το νέο ETF - Που έχει στοχεύσει

Η Goldman Sachs κυνηγά αποδόσεις έως... 175.000% με το νέο ETF - Που έχει στοχεύσει
Η ίδια η Goldman σκοπεύει να επενδύσει παράλληλα με τους πελάτες της στο νέο ETF
Στο κυνήγι των Faangs του μέλλοντος βρίσκεται η Goldman Sachs Asset Management, με το τελευταίο ETF που δημιούργησε και το οποίο σκοπεύει, κατά τα λεγόμενα των στελεχών της, να δώσει αστρονομικές αποδόσεις.
Το νέο ETF, υπό το όνομα Goldman Sachs Future Tech Leaders Equity ETF (GTEK) εγκαινιάστηκε σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2021, εμπεριέχοντας τεχνολογικές εταιρείες με κεφαλαιοποίηση αγοράς κάτω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων τόσο από αναπτυγμένες όσο και από αναδυόμενες χώρες.
Η ίδια η Goldman σκοπεύει να επενδύσει παράλληλα με τους πελάτες της, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Αναζητώντας τα επόμενα... αστέρια

Με το GTEK, η Goldman προσπαθεί να προσδιορίσει τα επόμενα τεχνολογικά αστέρια που θα παραμείνουν στη «σωστή πλευρά της ανάπτυξης και της καινοτομίας», σύμφωνα με την Katie Koch.
"Θα είναι η ευκαιρία μιας εταιρείας να αυξηθεί κατά 175.000% από την IPO της", δήλωσε η Koch, επικεφαλής των βασικών μετοχών της GSAM.
«Δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε αυτές τις εταιρείες», πρόσθεσε.

Χάνουν τη λάμψη τους τα Faangs;

Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες όπως η Facebook, η Apple και η μητρική της Google, Alphabet κυριαρχούν εδώ και χρόνια στις αγορές, αλλά η επιρροή τους αυξήθηκε στα νέα υψηλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας εν μέσω εκτεταμένων αποκλεισμών και εργασίας από το σπίτι.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που θεωρούν ότι μπορεί να έφτασε η ώρα να αναδειχθούν άλλες εταιρείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης