Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα διαγνωστικά κέντρα για rapid tests από ανεμβολίαστους γεμάτα, τα εμβολιαστικά άδεια – Στην Ελλάδα 200 οι νεκροί από εμβόλια

Τα διαγνωστικά κέντρα για rapid tests από ανεμβολίαστους γεμάτα, τα εμβολιαστικά άδεια – Στην Ελλάδα 200 οι νεκροί από εμβόλια
Τα εμβολιαστικά κέντρα είναι άδεια, όσοι εμβολιάστηκαν – εμβολιάστηκαν και πλέον θα υπάρξει προσέλευση μόνο για την 3η δόση που θα δοθεί σε ειδικές ομάδες, άνω των 60 όπως έγινε και στο Ισραήλ.
Σχετικά Άρθρα

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές, αποδεικνύοντας ότι σχεδόν 3,2 εκατ έλληνες και ελληνίδες έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν.
Από την μια τα διαγνωστικά κέντρα έχουν ουρές δεκάδων μέτρων, απόδειξη ότι οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, οι ανεμβολίαστοι, επιλέγουν το rapid tests, επιλέγουν να πληρώσουν 10 ευρώ ή 80 ευρώ το μήνα για να πληρούν τα κριτήρια του απαράδεκτου νόμου.
Οι ουρές δεκάδων μέτρων στα διαγνωστικά κέντρα έρχεται να αποδείξει ότι οι ισορροπίες στην κοινωνία έχουν διαμορφωθεί.
Η ελληνική πολιτεία έχει κινηθεί κατά τρόπο απαράδεκτο.
Αγνοώντας την φυσική ανοσία που είναι έως και 13 με 27 φορές ισχυρότερη από τα εμβόλια της Pfizer, αγνοώντας ότι οι εμβολιασμένοι θετικοί με covid 19 έχουν οι εμβολιασμένοι θετικοί σε covid έχουν 251 φορές υψηλότερο ιικό φορτίο έναντι αυτών με φυσική ανοσία όπως αποκάλυψε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Lancet.

Μέτρα όχι προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά τιμωρία των ανεμβολίαστων

Πλέον τα μέτρα δεν έχουν στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά αποτελούν τιμωρία απέναντι στους ανεμβολίαστους.
Τα τιμωρητικά μέτρα είναι επιεικώς απαράδεκτα γιατί διχάζουν αχρείαστα την κοινωνία.
Όταν οι εμβολιασμένοι θετικοί είναι κινητές βόμβες και μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους… αποτελεί ηθικό ατόπημα να διασπείρει κάποιος τον ιό.
Πολλές φορές ορισμένοι για προπαγανδιστικούς λόγους κατηγορούν τους ανεμβολίαστους ότι διασπείρουν τον covid.
Ταυτόχρονα οι ίδιοι προπαγανδιστές αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι αν και οι μελέτες από το Ισραήλ αποδεικνύουν ότι το τείχος ανοσίας καταρρέει μετά τους 6 μήνες.
Εάν λοιπόν οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι γιατί ανησυχούν για τους ανεμβολίαστους;
Είναι προφανές ότι μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας έχει πέσει θύμα ξεδιάντροπης προπαγάνδας παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας, τρομολαγνείας και fake news.
Ορισμένοι προπαγανδιστές του ψεύδους αναφέρουν ότι ένας πολίτης εμβολιασμένος εάν πάει σε ένα νοσοκομείο και ο ιατρός ή ο νοσηλευτής είναι ανεμβολίαστος κινδυνεύει.
Το επιχείρημα αυτό πρέπει να αναλυθεί με προσοχή…
Ενώ οι προπαγανδιστές αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι προστατεύονται…. στην προσπάθεια τους να πείσουν για τα εμβόλια αναιρούν την βασική δομή της επιχειρηματολογία τους… ένας προστατευμένος εμβολιασμένος κινδυνεύει από ένα ανεμβολίαστο υγειονομικό…
Πραγματικά ντροπή να σταματήσει, η προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και ας εστιάσουμε πως ως κοινωνία ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τις μεταλλάξεις.
Όσοι τρέφονται, ποντάρουν ή στηρίζουν την τρομοκράτηση της κοινωνίας για να αφυπνίσουν το υπό κατάρρευση εμβολιαστικό ρεύμα… είναι ανήθικοι και απαράδεκτοι.
Το bankingnews πολλές φορές έχει αναφέρει ότι δεν είναι κατά των εμβολίων.
Όσοι έχουν εμβολιαστεί καλώς το έχουν πράξει.
Όμως είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και είμαστε 100% κατά της υποχρεωτικότητας, όχι 99% αλλά 100% κατά της υποχρεωτικότητας….

Άδεια τα εμβολιαστικά κέντρα

Τα εμβολιαστικά κέντρα είναι άδεια, όσοι εμβολιάστηκαν – εμβολιάστηκαν και πλέον θα υπάρξει προσέλευση μόνο για την 3η δόση που θα δοθεί σε ειδικές ομάδες, άνω των 60 όπως έγινε και στο Ισραήλ.

Ας τιμήσουμε και τους 200 νεκρούς από εμβόλια στην Ελλάδα…

Με βάση στοιχεία που έρχονται στο φως οι νεκροί από εμβόλιο κατά του covid 19 ή νεκροί που εμβολιάστηκαν και πέθαναν από covid 19 ξεπερνούν τους 200.
Το στοιχείο αυτό έρχεται να αποδείξει ότι και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν, νοσούν, μεταδίδουν.
Εάν μάλιστα συμπεριλάβουμε και τις σχεδόν 3.650 παρενέργειες που έχουν υπάρξει από τα εμβόλια, δεν είναι τόσα αθώα όσο παρουσιάζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης