Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσακρής: Τρίτη δόση του εμβολίου για όλους - Δεν ξεμπερδεύουμε άμεσα με τον ιό

Τσακρής: Τρίτη δόση του εμβολίου για όλους - Δεν ξεμπερδεύουμε άμεσα με τον ιό
O κ. Τσακρής τόνισε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει για κάθε τομέα, όπως για αυτόν της οικονομίας ή της εκπαίδευσης
Σχετικά Άρθρα

Υπέρ της χορήγησης σε όλους της τρίτης δόσης του εμβολίου για τον κορωνοϊό τάχθηκε ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και Καθηγητής Μικροβιολογίας, Αθανάσιος Τσακρής.
«Νομίζω πως πρέπει να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση πριν μας προλάβουν τα γεγονότα» είπε μιλώντας στον Σκάι και υπογράμμισε πως οι πιθανότητες να μολυνθεί κάποιος από τον ιό μετά την τρίτη δόση, είναι 10 φορές λιγότερες σε σχέση με αυτόν που έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Τσακρή, οδηγός για τη χορήγηση της τρίτης δόσης θα αποτελέσει το Ισραήλ όπου ήδη 3 εκατ. πολίτες έλαβαν την αναμνηστική δόση.
Επιπλέον, ο κ. Τσακρής τόνισε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει για κάθε τομέα, όπως για αυτόν της οικονομίας ή της εκπαίδευσης.
«Ή θα εμβολιαστούμε ή θα κολλήσουμε όλοι. Βέβεια και αν εμβολιαστούμε, πάλι υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε οπότε δεν ξεμπερδεύουμε άμεσα με τον ιό», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης