Football Talk

Ανδρούτσος: «Έπρεπε να είχε ξεκινήσει η Super League, εξαιρετικό το κλίμα στην Εθνική»

Ανδρούτσος: «Έπρεπε να είχε ξεκινήσει η Super League, εξαιρετικό το κλίμα στην Εθνική»

Στην έλλειψη ρυθμού που έχουν οι διεθνείς μας αναφέρθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος στη συνέντευξη Τύπου του φιλικού αγώνα της Τετάρτης (1/9) της Εθνικής μας με την Ελβετία.

Σχετικά Άρθρα

Στο γεγονός πως θα ήταν καλύτερο αν είχε ξεκινήσει η Super League, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην Εθνική μας ομάδα, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ανδρούτσος.

«Σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ωραίο να είχαμε ξεκινήσει και το πρωτάθλημα αλλά βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης (1/9) με την Ελβετία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Θα ήταν καλύτερο για εμάς που είμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα να είχε ξεκινήσει, αλλά όσον αφορά εμένα και τους παίκτες από τον Ολυμπιακό έχουμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οπότε έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ωραίο να είχαμε ξεκινήσει και το πρωτάθλημα αλλά βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο».

Για το σύντομο διάστημα της διεξαγωγής των προκριματικών:

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε επαγγελματίες, αυτή είναι δουλειά μας, οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα».

Για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά από δυόμιση μήνες:

«Εγώ ουσιαστικά είμαι ένα νέο μέλος της Εθνικής και κάθε φορά που έρχομαι νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα και σε κάθε κλήση όλοι οι συμπαίκτες μου νιώθουν άνετα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Έχει περάσει λίγος καιρός αλλά μας φάνηκε ότι ήταν πολύ γιατί θέλουμε να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο με την Εθνική και έτσι είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το στόχο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης