Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι φαρμακευτικές εταιρίες για τα εμβόλια έχουν παραπλανήσει την διεθνή κοινωνία – Oxford University: Αδύνατη η ανοσία της αγέλης

Οι φαρμακευτικές εταιρίες για τα εμβόλια έχουν παραπλανήσει την διεθνή κοινωνία – Oxford University: Αδύνατη η ανοσία της αγέλης
Αποδεικνύεται ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες παρουσίαζαν στοιχεία που δεν αντικατόπτριζαν την πραγματικότητα ως προς την αποτελεσματικότητα και τα στοιχεία είναι συντριπτικά.
Σχετικά Άρθρα

Αργά αλλά σταθερά… αποκαλύπτονται οι αλήθειες για τον covid 19, τις μεταλλάξεις, τα εμβόλια, της ανοσία της αγέλης.
Αποδεικνύεται ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες παρουσίαζαν στοιχεία που δεν αντικατόπτριζαν την πραγματικότητα ως προς την αποτελεσματικότητα και τα στοιχεία είναι συντριπτικά.
Οι επιστήμονες προφανώς όχι από δόλο αλλά έλλειψη επιστημονικών στοιχείων πριν μήνες ανέφεραν ότι εάν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού θα επιτευχθεί ανοσία της αγέλης.
Η πράξη απέδειξε ότι αυτό είναι ανέφικτο και το Ισραήλ το πιο εμβολιασμένο κράτος διεθνώς με ποσοστά εμβολιασμού 85% σε ηλικίες άνω των 60 ετών και μεταδίδει και νοσεί αλλά και καταγράφεται αύξηση θανάτων.
Βέβαια ένας διεθνούς φήμης καθηγητής του Oxford University ο Robert Malone ο οποίος συνέβαλλε στην ανακάλυψη των εμβολίων mRNA, τόνισε ότι η ανοσία της αγέλης είναι ουτοπία.

Ποια τα δεδομένα;

Από τις 17 Αυγούστου 2021 το bankingnews είχε παρουσιάσει μια μελέτη από το University of Oxford και το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου που διαπίστωσε ότι τα ποσοστά αποτελεσματικότητας για τα εμβόλια της Pfizer και Moderna είναι σημαντικά χαμηλότερα από το 95% που παρουσίαζαν οι εταιρίες.

Τι δείχνει η μελέτη ορόσημο;

Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει έως σήμερα υπάρξει, εξέτασε την ην αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid 19 από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν αποτελεί έκπληξη ότι διαπιστώθηκε ότι τα ποσοστά αποτελεσματικότητας είναι χαμηλότερα από αυτά που πρόβαλαν οι εταιρίες.
Σύμφωνα με τη μελέτη, τα εμβόλια των εταιριών Pfizer, Moderna και AstraZeneca εξακολουθούν να προσφέρουν "καλή" προστασία σε νέες λοιμώξεις, ωστόσο η αποτελεσματικότητά τους έχει μειωθεί σε σύγκριση με την παράλλαξη Alpha.
«Βλέπουμε εδώ τα πραγματικά δεδομένα για την απόδοση δύο εμβολίων και όχι δεδομένα κλινικών δοκιμών ωστόσο η παράλλαξη Delta έχει εξασθενίσει την αποτελεσματικότητα τόσο των εμβολίων της Pfizer όσο και της AstraZeneca δήλωσε ο Simon Clarke, αναπληρωτής καθηγητής κυτταρικής μικροβιολογίας στο University of Reading.
Η μελέτη τόνισε επίσης τις διαφορές μεταξύ των εμβολίων: για παράδειγμα, το εμβόλιο της Moderna είχε παρόμοια ή μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έναντι της παραλλαγής Delta μόνο μια μια δόση έναντι των άλλων εμβολίων.
Και ενώ τα εμβόλια των Pfizer και Moderna έδειξαν μεγαλύτερη αρχική αποτελεσματικότητα έναντι της μόλυνσης από το εμβόλιο της AstraZeneca, το τείχος προστασίας άρχισε να ξεθωριάζει μετά από μόλις 4-5 μήνες.
Π.χ. η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer ήταν 92% μετά από 14 ημέρες από τον εμβολιασμό, αλλά στις 90 ημέρες στους 3 μήνες είχε υποχωρήσει η αποτελεσματικότητα στο 78%.
Της AstraZeneca στις 14 ημέρες η αποτελεσματικότητα ήταν 69% και στις 90 ημέρες ήταν 61%.
emvvolia_BN.png

Τα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι η μετάλλαξη Delta είναι περισσότερο μεταδοτική από άλλες μεταλλάξεις του COVID, ακόμη και μεταξύ των εμβολιασμένων, γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων των ΗΠΑ τα γνωστά CDC.

Αμφισβητείται η ανοσία της αγέλης

Τα αποτελέσματα αμφισβητούν περισσότερο την θεωρία για την επίτευξη της ανοσίας της αγέλης μέσω εμβολιασμού, δήλωσε η Sarah Walker, καθηγήτρια ιατρικής στατιστικής και επιδημιολογίας στο University of Oxford, η οποία βοήθησε στην καθοδήγηση της μελέτης.
Τέλος, ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που εξακολουθεί να λείπει είναι τα δεδομένα που σχετίζονται με νοσηλείες και σοβαρή νόσηση από covid 19, σύμφωνα με την Penny Ward, επισκέπτη καθηγήτρια φαρμακευτικής στο King's College του Λονδίνου, η οποία δεν συμμετείχε στη μελέτη αλλά μίλησε στο Bloomberg για τα αποτελέσματα.
Η ίδια προτείνει οι εμβολιασμοί να είναι διαφορετικών εταιριών για μεγαλύτερη προστασία.

Αδύνατη η ανοσία της αγέλης

Ο καθηγητής του Oxford University ο Robert Malone ο οποίος συνέβαλλε στην ανακάλυψη και εξέλιξη των εμβολίων mRNA, τόνισε ότι η ανοσία της αγέλης είναι ουτοπία

Ομερτά σιωπής

Όσοι ασκούν κριτική στα εμβόλια τύπου mRNA όπως της Pfizer και Moderna τα οποία είναι και τα πιο διαδεδομένα στις ΗΠΑ, λογοκρίνονται ή περιθωριοποιούνται.
Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Robert Malone, ένας πρωτοπόρος που βοήθησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, παρά την μεγάλη του συμβολή στην επιστήμη η μελέτη του διαγράφηκε από το διαδίκτυο από τη Wikipedia και αλλού αφού εξέφρασε ανησυχίες για πιθανά μακροπρόθεσμα αυτοάνοσα αλλά και άλλες επιπλοκές που πιθανόν να προκύψουν από τα εμβόλια τύπου mRNA.
Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι τα ατελή εμβόλια θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθήσουν στην εξάπλωση του covid 19 μέσω νέων μεταλλάξεων λόγω ενός φαινομένου που ονομάζεται «ADE» - ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα.
Ουσιαστικά, αυτό που δεν σκοτώνει τον Covid 19 τον κάνει πιο δυνατό.
Ο Robert Malone επικρίθηκε ως συνωμοσιολόγος και αντιεμβολιαστής.

Υπάρχουν και άλλοι…

Ένας Βρετανός επιστήμονας και ακαδημαϊκός ο καθηγητής Sir Andrew Pollard, ο οποίος είναι διευθυντής της Ομάδας Εμβολίων της Οξφόρδης προειδοποίησε πρόσφατα το Κοινοβούλιο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα δεν θα επιτύχει ποτέ την ανοσία της αγέλης λόγω της μετάλλαξης Delta.
Σε παρατηρήσεις που κινδύνευαν να υπονομεύσουν την εκστρατεία εμβολιασμού της κυβέρνησης, ο Sir Pollard, καθηγητής παιδιατρικής λοίμωξης και ανοσίας, προειδοποίησε το Κοινοβούλιο ότι δεν είναι εφικτή η ανοσία της αγέλης.
Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων εκτίμησε ότι για να μπορέσει να επιτευχθεί ανοσία θα πρέπει ο εμβολιασμός και η φυσική ανοσία να φθάσουν στο 90%.
Σύμφωνα με τον Pollard, μαθαίνουμε για πρώτη φορά ότι η ανοσία της αγέλης είναι μαγική σκέψη - και ήταν πάντα μαγική σκέψη.

Δεδομένου ότι όσοι εμβολιάζονται μπορούν ακόμη να μολυνθούν από μεταλλάξεις «ουσιαστικά δεν θα επιτρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο» να εξαλείψει πλήρως τον COVID.

Οι αμερικανοί αναγνωρίζουν τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, είναι απαραίτητη η 3η δόση

Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο πίστευαν κάποτε και για τον λόγο αυτό η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA αποφάσισε να εγκρίνει την τρίτη δόση.
Οι αμερικανοί έχουν αναγνωρίσει ότι η μετάδοση και το ιικό φορτίο μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι περίπου πανομοιότυπο.
Το Ισραήλ επίσης απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν βαριά.
covvvvvv2_1.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης