Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορυφαίος ειδικός στην Βρετανία παραδέχεται ότι οι προβλέψεις του για τον κορωνοϊό ήταν λάθος - Δεν θα χρειαστεί lockdown

Κορυφαίος ειδικός στην Βρετανία παραδέχεται ότι οι προβλέψεις του για τον κορωνοϊό ήταν λάθος - Δεν θα χρειαστεί lockdown
Σύγχυση προκαλούν οι δηλώσεις του κορυφαίου επιδημιολόγου της Βρετανίας N. Ferguson
Σύγχυση προκαλούν οι δηλώσεις του κορυφαίου επιδημιολόγου της Βρετανίας N. Ferguson οποίος πήρε ουσιαστικά πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν ακριβώς έναν μήνα για αναζωπύρωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, μετά το ποδοσφαιρικό event του Euro.
Πλέον, ο ειδικός αναφέρει πως έκανε λάθος στις προβλέψεις του οι οποίες ανέφεραν πως θα υπάρξουν έως και 200.000 κρούσματα του ιού covid που θα μπορούσαν να καταγράφονται ημερησίως εάν αρθούν οι περιορισμοί της πανδημίας.
Όμως όπως ανέφερε ίσως εν τέλει δεν θα χρειαστούν νέοι περιορισμοί τύπου lockdown αφού τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας και γίνονται εμβολιασμοί.
Αλλά προειδοποίησε: «Υποψιάζομαι ότι για αρκετά χρόνια, θα δούμε επιπλέον θνησιμότητα. Υπάρχει κίνδυνος το χειμώνα να έρθουν χιλιάδες έως δεκάδες χιλιάδες ακόμη θάνατοι».
GS_chart_of_the_week.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης