Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Νέα εισαγωγή στο ΧΑ – Ποια είναι η Real Consulting που μπαίνει αύριο στην EN.A.

Νέα εισαγωγή στο ΧΑ – Ποια είναι η Real Consulting που μπαίνει αύριο στην EN.A.
Μέρος των κεφαλαίων που άντλησε με ιδιωτική τοποθέτηση θα διατεθεί για συμμετοχή της Εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο ή για την εξαγορά εταιρειών με συναφή δραστηριότητα
Σχετικά Άρθρα

Με αριθμό μετοχών 21,5 εκατ. ευρώ και τιμή εισαγωγής τα 1,02 ευρώ άρα αποτίμηση 21,93 εκατ. ευρώ εισάγεται αύριο 6/8 στην Εναλλακτική Αγορά Plus η Real Consulting.
Η εταιρεία είχε αριθμό μετοχών 16,7 εκατ. και μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης έδωσε 4,8 εκατ. νέες μετοχές.
Έτσι το νέο σύνολο αυξήθηκε στα 21,5 εκατ. τεμάχια.
Η εταιρεία REAL CONSULTING δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης, επεξεργασίας, εγκατάστασης, διάθεσης και εμπορίας συστημάτων και προγραμμάτων λογισμικού, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληροφορικής καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.
Η «REAL CONSULTING INTEGRATION AND OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.» (νυν «ΟΝΕDEALER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ») ίδρυσε την 27.02.2001 την κατά 100% θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία «Real Consulting Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Real Consulting Α.Ε.» (με πραγματικούς δικαιούχους της τον κ. Νικόλαο Βαρδινογιάννη και κ. Αναστάσιο Παπαργύρη), της οποίας αντικείμενο ήταν η ανάπτυξη, επεξεργασία, εγκατάσταση, διάθεση και εμπορία συστημάτων και προγραμμάτων λογισμικού, καθώς και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληροφορικής καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.
Το 2009, σε συνεχεία των από 30.06.2009 αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των εταιρειών και την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜ-21615/09 έγκριση από την Νομαρχία Αθηνών, η «ΟΝΕDEALER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (πρώην «REAL CONSULTING INTEGRATION & OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») απορρόφησε την ανωτέρω θυγατρική της εταιρεία.
Τέλος, το 2018 η Εταιρεία απορρόφησε τον αποσχισθέντα κλάδο πληροφορικής (ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων) της συνδεδεμένης εταιρείας ONEDEALER HOLDINGS.

Τα μεγέθη και τα σχέδια για εξαγορές

Η εταιρεία είχε τζίρο το 2020 19,6 εκατ. ευρώ από 18 εκατ. ευρώ το 2019 και κέρδη προ φόρων 7,7 εκατ. ευρώ από 1,5 εκατ. ευρώ.
Τα ίδια κεφάλαια ανέρχονταν στα 7,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA το 2020 ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ από 2,1 εκατ. ευρώ.
Από τα αντληθέντα κεφάλαια ποσό ύψους 3.65 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή της Εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο ή για την εξαγορά εταιρειών με δραστηριότητα συναφή ή συμπληρωματική με αυτή της Εταιρείας.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης