Football Talk

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κλεμάν Μισλέν! (video)

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κλεμάν Μισλέν! (video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα, Κλεμάν Μισλέν, βρίσκεται η Ένωση, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο!

Ήταν γνωστό πως μέσα στις επόμενες μέρες, η ΑΕΚ θα «έκλεινε» την τρύπα που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Άπαντες γνώριζαν το πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση και η ενημέρωση πως ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν βρίσκεται στα πλάνα, ενεργοποίησε τους μεταγραφικούς μηχανισμούς για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται να κλείνει η ΑΕΚ, είναι ο Κλεμάν Μισλέν. Πρόκειται για τον 24χρονο μπακ της Λανς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει.

Για τον λόγο αυτό, ο γαλλικός σύλλογος ψάχνεται να τον πουλήσει, ώστε να αποκομίσει τα χρήματα που θέλει από τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος, από την άλλη, θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός Γαλλίας, με την ΑΕΚ να αποτελεί μία πολύ καλή προοπτική.

Με την Λανς μετράει συνολικά 54 συμμετοχές, με απολογισμό ένα τέρμα και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει υπάρξει και εννιά φορές διεθνής με την Κ20 της Γαλλίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης