Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα έκκληση Μητσοτάκη: Σπεύστε να εμβολιαστείτε - Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες

Νέα έκκληση Μητσοτάκη: Σπεύστε να εμβολιαστείτε - Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι πρέπει να αυξηθεί το επίπεδο εμβολιασμού στην Κρήτη
Σχετικά Άρθρα
Νέα έκκληση για εμβολιασμό των πολιτών απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά ευρισκόμενος στην Κρήτη.
«Το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες. Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε» δήλωσε επισκεπτόμενος την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι πρέπει να αυξηθεί το επίπεδο εμβολιασμού στην Κρήτη.
«Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» τόνισε.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Από καρδιάς θέλω να σας ζητήσω, ξεπεράστε τις αναστολές, ξεπεράστε τις φοβίες σας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στα εμβολιαστικά κέντρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είτε στις κινητές μονάδες, εσείς που δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί, να εμβολιαστείτε. Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία.
Είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους γιατρούς στην κινητή μονάδα και όπως μου έλεγαν, οι συμπολίτες μας οι οποίοι νοσηλεύονται αυτή την ώρα είναι όλοι ανεμβολίαστοι.
Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορωνοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης