Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Απαντήσεις σε ερωτήματα ασφαλιστών από τη LΙMRA

tags :
Απαντήσεις σε ερωτήματα ασφαλιστών από τη LΙMRA
Το συνέδριο που θα διεξαχθεί μεταξύ 24 έως τις 26 Οκτωβρίου
Σχετικά Άρθρα

Ποια είναι τα μαθήματα που πήραμε τους τελευταίους 18 μήνες;
Πώς θα τα αξιοποιήσουμε για να διαμορφώσουμε το μέλλον του κλάδου; Πώς θα επανασυνδεθούμε με τη θεμελιώδη σπουδαιότητα των πελατών μας και τον ανθρωπισμό της δουλειάς μας;
Η εμπειρία μας από την πανδημία θα νοηματοδοτήσει το μέλλον κλάδου; Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει το φετινό συνέδριο της LIMRA, εστιάζοντας σε στρατηγικές.
Για την LIMRA ο ασφαλιστής παραμένει ο κύριος πόλος της διαμεσολάβησης, τον οποίο εξακολουθεί να εμπιστεύεται ο καταναλωτής.
Θέματα που έχουν προβληματίσει την LIMRA είναι πως ο ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να συνδυάσει την τεχνολογία με σκοπό να ενδυναμώσει το ρόλο του, πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα και τα εργαλεία ανάλυσης ώστε να κάνει προβλέψεις και να παρέχει σωστές λύσεις στον πελάτη, ποια γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιήσει ο ασφαλιστές προκειμένου να πουλήσει το προϊόν του, ποια είναι τα μοντέλα καταναλωτών στην κοινωνία και με τι κριτήρια επιλέγουν ασφάλειες, κτλ.

Το φετινό συνέδριο

Το φετινό συνέδριο της LIMRA θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου στο Gaylord Palms Resort & Convention Center στο Kissimmee της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Θέμα του συνεδρίου: «Shaping a More Purposeful Future».
Σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν δίνεται η δυνατότητα είτε να παρευρεθούν επί τόπου είτε να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά στις 26 και 28 Οκτωβρίου.
Σε αυτό θα συμβάλουν ομιλητές, προερχόμενοι από διάφορους κλάδους:
Στρατηγός James Mattis, πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ (2017-2018)
Robin Roberts, συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του ABC News «Good Morning America»
Jason Dorsey, Generational Researcher, συγγραφέας του Best-Seller «Zconomy» και πρόεδρος του Center for Generational Kinetics
Alison Levine, αρχηγός της πρώτης αμερικανικής ομάδας γυναικών που ανέβηκε στο Έβερεστ και συγγραφέας του Best Seller «On the Edge: The Art of High-Impact Leadership»
Michael Rogers, αρθρογράφος στους New York Times
David Levenson,πρόεδρος και CEO LIMRA, LOMA και LL Global, Inc.
Neal Baumann, Global Insurance Leader στην Deloitte
Kweilin Ellingrud, Senior Partner στην McKinsey & Company
Grant Kvalheim, CEO και πρόεδρος της Athene, ΗΠΑ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης