Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δεκατέσσερις νέες μισθώσεις ξενοδοχείων από τη HotelBrain

tags :
Δεκατέσσερις νέες μισθώσεις ξενοδοχείων από τη HotelBrain

Ο όμιλος πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το σύνολο των δωματίων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100

Σχετικά Άρθρα
Ο όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδόχος της Ελλάδας, εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με τη μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων.

Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys Α.Ε., ο όμιλος HotelBrain πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.
Το σύνολο των δωματίων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, 2 ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, 2 ξενοδοχείων στη Ρόδο, 2 ξενοδοχείων στη Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, 1 ξενοδοχείου στη Θάσο, 1 ξενοδοχείου στη Μύκονο, 1 ξενοδοχείου στην Πάρο και 1 ξενοδοχείου στην Κω.
Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του ομίλου Πάνος Παλαιολόγος αναφέρει σχετικά:«Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε βασίζεται, αφενός, στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου, στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων μας. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και την εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό.
Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε στην πράξη λειτουργικό και αξιόπιστο και κατά τη δύσκολη περίοδο της Covid-19, όπου ο κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις.
Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας, με σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών ακινήτων και μέσω win-win μακροχρόνιων μισθώσεων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και προσπαθούμε να το ανταποδίδουμε κάθε μέρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης