Football Talk

Super League: Ξανά «όχι» στην προκήρυξη, αλλά η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά

Super League: Ξανά «όχι» στην προκήρυξη, αλλά η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά
Στον «αέρα» παραμένει το φετινό πρωτάθλημα της Super League, αφού δεν εγκρίθηκε και πάλι η προκήρυξη, με την κλήρωση, ωστόσο, να είναι προγραμματισμένη κανονικά για απόψε (26/07) το βράδυ.
Ούτε σήμερα (26/07) δόθηκε θετική απάντηση στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος εξαιτίας των τηλεοπτικών. Μόνο ο ΠΑΟΚ τάχθηκε στο «πλευρό» των ομάδων που παραμένουν χωρίς συμβόλαιο, ενώ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δήλωσαν πως είναι υπέρ της προκήρυξης.

Παρά τα έξι «ναι» και τα επτά «όχι» που διατηρούν το πρωτάθλημα στον «αέρα», η κλήρωση της νέας περιόδου δείχνει πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά απόψε το βράδυ

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, υπέρ της κεντρικής διαχείρισης τάχθηκαν ο Ιωνικός, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία, ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΠΑΟΚ, δηλαδή οι ομάδες που παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Από την άλλη, το «ναι» στην προκήρυξη έδωσαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που φέρεται πως έχουν συμφωνήσει με την COSMOTE TV, αλλά και οι Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητος, που έχουν συμβόλαιο με τη NOVA. Από τη ψηφοφορία απουσίασε ο Άρης, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο με τη NOVA και για τη φετινή σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης