Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιές σε Νέα Αλμυρή Κορινθίας και Ασκληπιειό Αργολίδας – Επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Πυρκαγιές σε Νέα Αλμυρή Κορινθίας και Ασκληπιειό Αργολίδας – Επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Σχετικά Άρθρα

Υπό έλεγχο επιχειρούν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο την πυρκαγιά που είναι ακόμα σε εξέλιξη στην περιοχή Νέα Αλμυρή (Κορινθία), όσο και στην δημοτική ενότητα Ασκληπιείου του δήμου Επιδαύρου, αν και η εικόνα που παρουσιάζουν και τα δύο αυτά πύρινα μέτωπα είναι βελτιωμένη.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 25/7 τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα επιχειρούν στην περιοχή Νέα Αλμυρή, μαζί με επίγειες δυνάμεις που αποτελούνται από 98 πυροσβέστες με 33 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα.
Από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο, ενώ στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το πύρινο μέτωπο στην Δ.Ε Ασκληπειού

Σε εξέλιξη είναι και η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/7 σε δασική έκταση στην δημοτική ενότητα Ασκληπιείου του δήμου Επιδαύρου, αν και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.
Στο σημείο την κατάσβεση επιχειρούν 83 πυροσβέστες με 18 οχήματα και πέντε πεζοπόρα τμήματα, ενώ στις προσπάθειες συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα της αυτοδιοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης