Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Υπ. Μετανάστευσης: Η Τουρκία να μην αθετεί τις διεθνείς υποχρεώσεις της για το Μεταναστευτικό

Υπ. Μετανάστευσης: Η Τουρκία να μην αθετεί τις διεθνείς υποχρεώσεις της για το Μεταναστευτικό
Αφορμή της επίθεσης στη Άγκυρα αποτέλεσε ναυάγιο πλοιαρίου με 45 μετανάστες νότια της Κρήτης
Σχετικά Άρθρα

Σκληρή επίθεση κατά της Άγκυρας με αφορμή το χθεσινό ναυάγιο πλοιαρίου με 45 μετανάστες νότια της Κρήτης εξαπέλυσε η Αθήνα, καλώντας την Τουρκία να λάβει πιο σοβαρά υπόψη τις διεθνείς υποχρεώσεις της, με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.
Η ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο για μια περιττή τραγωδία, κατηγορώντας την Τουρκία ότι δεν δρα για την αντιμετώπιση των εγκληματικών συμμοριών που οργανώνουν επικίνδυνες διελεύσεις μεταναστών διά θαλάσσης.

Επιχείρηση διάσωσης

«Χθες η Ελληνική Ακτοφυλακή διέσωσε 37 μετανάστες σε επιχείρηση διάσωσης στο Αιγαίο - ορισμένοι βρέθηκαν να επιπλέουν σε σανίδες στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης.
Τουλάχιστον 7 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμη αγνοούνται - Η Τουρκία πρέπει να λάβει πιο σοβαρά υπόψη τις διεθνείς υποχρεώσεις της - Το 2021 η Ελλάδα έχει διασώσει εκατοντάδες μετανάστες που έρχονται από την Τουρκία”, αναφέρουν σε κοινή ανάρτησή τους η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.
«Τέτοιες περιττές τραγωδίες συμβαίνουν όταν η Τουρκία αποτυγχάνει να δράσει ενάντια στις εγκληματικές συμμορίες και να αποτρέψει αυτές τις επικίνδυνες διελεύσεις - αυτό πρέπει να σταματήσει»,, καταλήγει η ανάρτηση της ελληνικής κυβέρνησης.
ΜΕΤΑ.PNG


μετα111.PNG
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης