Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατί είναι ανήθικα και απαράδεκτα, η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια και η ασυλία φαρμακευτικών εταιριών και λοιμωξιολόγων

Γιατί είναι ανήθικα και απαράδεκτα, η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια και η ασυλία φαρμακευτικών εταιριών και λοιμωξιολόγων
Το ποσοστό νοσηρότητας και θνητότητας την τρέχουσα περίοδο είναι έως και 10 φορές μικρότερο σε σχέση με την αρχική νόσο.
Σχετικά Άρθρα

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο κορωνοιός Covid 19 και μετεξελίχθηκε σε πανδημία πολλά παράταιρα συνέβησαν.
Όσοι τόλμησαν να στοχοποιήσουν το εργαστήριο ιολογίας του Wuhan της Κίνας επικρίθηκαν αλλά μετά από 16 μήνες όλο και περισσότεροι συγκλίνουν στην άποψη ότι για τον Covid 19 δεν ευθύνονται οι κακόμοιρες οι νυχτερίδες, ούτε η αγορά του Wuhan αλλά ανθρώπινο λάθος, ο Covid 19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα, πειραματικός ιός, στο πλήθος των πειραμάτων που διεξάγουν πολλά εργαστήρια στην Κίνα που συνεργάζονται με τον Κινεζικό στρατό στο πλαίσιο παραγωγής όπλων βιολογικού πολέμου.
Η Κίνα είναι καθεστώς, η έννοια λαϊκή δημοκρατία της Κίνας, κινείται στα όρια του ανέκδοτου, προφανώς η δημοκρατία της Κίνας διαφέρει από την δημοκρατία της Ευρώπης ή μήπως όχι;
Η Κίνα διαθέτει ένα αστυνομικό και ανελεύθερο καθεστώς που λόγω αυτών των χαρακτηριστικών μπόρεσε και επέβαλλε ως η πρώτη χώρα στον κόσμο καθολικό lockdown.
H Ευρώπη, οι ΗΠΑ και συνολικά ο πλανήτης υιοθέτησε τελικά αυτή την μορφή αντιμετώπισης της πανδημίας, κόντρα όμως σε όλα τα επίσημα και ανεπίσημα εναλλακτικά σενάρια των δυτικών χωρών.
Π.χ. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή πιο γνωστά CDC στις ΗΠΑ αποκαλύπτεται ότι είχαν απορρίψει την καθολική καραντίνα ή lockdowns, ωστόσο τα υιοθέτησαν πλήρως.
Το ίδιο συνέβη και στην Ευρώπη.
Οι δυτικές κοινωνίες δεν είχαν προετοιμαστεί για τα lockdowns και έτσι εξηγείται γιατί φθάσαμε στα lockdowns 3 και σε τοπικά lockdowns.
Μακριά από εμάς σενάρια συνωμοσίας και άλλα περίεργα, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ο Covid 19 αλλά υπάρχουν και υπερβολές στην αντιμετώπιση του.
Ένα κοινωνικό πείραμα βρίσκεται σε εξέλιξη και δυστυχώς γίναμε πειραματόζωα.

Οι τέσσερις εκπλήξεις

Κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας αυτό που εξέπληξε την παγκόσμια κοινωνία ήταν τέσσερα πράγματα….

Υψηλή μεταδοτικότητα αλλά χαμηλή θνητότητα

1)η μεταδοτικότητα της νόσου και η θνητότητα η οποία ωστόσο δεν ήταν τόσο εκρηκτική όσο παρουσιάζεται.
Παγκοσμίως πέθαναν από Covid 19 περίπου 4,13 εκατ άνθρωποι που αναλογούν στο 0,010% του πληθυσμού της Γης.
Δηλαδή το 99,98% του πληθυσμού της επιβιώνει από τον κορωνοιό ή Covid 19.

Εμβόλια αντί φάρμακα

2)Ότι από την πρώτη στιγμή η παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία στράφηκε στα εμβόλια και όχι στα φάρμακα.
Γιατί π.χ. τώρα μιλούν στο Ισραήλ για φάρμακα μετά από 16 μήνες από το ξέσπασμα της πανδημίας και γιατί όταν η προηγούμενη αμερικανική κυβέρνηση εστίασε στα φάρμακα για την αντιμετώπιση της πανδημίας δέχθηκε τόσο μεγάλα πυρά;
Είναι ιδεολογικό το θέμα της πανδημίας;
Προφανώς και όχι απέναντι στον Covid 19 όλοι οι πολίτες είναι ευάλωτοι μας είπαν αλλά στην πράξη αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ισχύει.
Ευάλωτοι δεν είναι οι νέοι, όταν τα ποσοστά θνητότητας στους νέους είναι 0,00020% δηλαδή από τους νέους κάτω των 25 ετών το ποσοστό επιβίωσης είναι 99,9998%.
Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο οι νέοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από Covid 19 αλλά πεθαίνουν σε διπλάσια ποσοστά από αυτοκτονίες επειδή πολλά νέα παιδιά δεν άντεξαν ψυχολογικά τα απαράδεκτα lockdowns που καταστρατήγησαν τις ατομικές ελευθερίες και μόλυναν την φιλελεύθερη ιδεολογία.
Από τις μεσαίες ηλικίες, τα πράγματα επίσης είναι πολύ ξεκάθαρα, το 99,8% των ανθρώπων μέσης ηλικίας επίσης δεν κινδυνεύουν.
Το πρόβλημα εστιάζεται στις μεγάλες ηλικίες και όχι σε οποιασδήποτε μεγάλες ηλικίες αλλά σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Στα γηροκομεία λοιπόν το ποσοστό θνητότητας ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί πολύ ηλικιωμένοι άνθρωποι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Τα εμβόλια αποφέρουν περισσότερα κέρδη

3)Ενώ λοιπόν εγκαταλείφθηκε η προσπάθεια ώστε να ανακαλυφθούν αποτελεσματικά φάρμακα, ώστε να καταστεί μια κοινή ίωση ο Covid 19, οι φαρμακευτικές εταιρίες έσπευσαν να προωθήσουν τα εμβόλια.
Παράταιρο, αφού όταν π.χ. αρρωστήσουμε δεν εμβολιαζόμαστε αλλά σπεύδουμε στο φαρμακείο ή στο νοσοκομείο για να πάρουμε φαρμακευτική αγωγή.
Ο εμβολιασμός είναι μια προληπτική διαδικασία που δεν είναι αρνητική και δεν πρέπει να κυριαρχούν αφορισμοί.
Βέβαια από τα 191 εκατ κρούσματα διεθνώς οι βαριά νοσούντες ήταν περίπου 20 εκατ.
Υπολογίστε ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες θα παρασκεύαζαν ας υποθέσουμε 100 εκατ φάρμακα ή 200 εκατ φάρμακα, ενώ στα εμβόλια θα παρασκευάσουν 12 με 14 δισεκ. σε βάθος ετών.
Αντιλαμβάνεστε ότι με οικονομικούς όρους το εμβόλιο είναι πολλαπλάσια προσοδοφόρο.
Προφανώς λοιπόν υπήρχαν ισχυρά οικονομικά κίνητρα ώστε οι φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη να στραφούν στο προϊόν με το υψηλότερο περιθώριο κέρδους που μπορεί να είναι έως και 14 φορές πιο κερδοφόρο, το εμβόλιο.
Πίεσαν τις κυβερνήσεις ότι αυτή είναι η λύση και έτσι έγινε παγκοσμίως αποδεκτό.
Ξεχάσαμε ότι οι επικεφαλής μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών σε συνεργασία με τον Bill Gates είχαν επισκεφθεί τον Johnson τον πρωθυπουργό της Βρετανίας ώστε να προωθήσουν το εμβολιαστικό κίνημα;
Τι ήθελε ο Gates ο πρώην ιδιοκτήτης της Microsoft, έχει κάποια ειδική γνώση είναι ο απεσταλμένος του Θεού στην Γη ή είναι τόσο ουμανιστής που αγωνιά για την ανθρωπότητα;
Αυτά απλά είναι ερωτήματα… και συνέβησαν το 2020 στον πυρήνα της κρίσης.

Έσπευσαν να πάρουν νομική ασυλία...

4)Συνέβη όμως και κάτι άλλο, το οποίο κίνησε τις υποψίες και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.
Γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες κατά την προετοιμασία των εμβολίων τους και πριν την διάθεση, ζήτησαν όλες στην κυριολεξία νομική προστασία και οι ΗΠΑ και η Ευρώπη παρείχε νομική προστασία στις φαρμακευτικές εταιρίες;
Η απάντηση είναι προφανής.
Όλα τα εμβόλια είναι πειραματικά, ο χρόνος που παρασκευάστηκαν μόλις 6 με 8 μήνες τα καθιστούν πειραματικά και για τον λόγο αυτό πήραν άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης τόσο από τις ρυθμιστικές αρχές Τροφίμων και Φαρμάκων διεθνώς, στις ΗΠΑ από την FDA και στην Ευρώπη από την EMA.
Τα εμβόλια διαχρονικά προστατεύουν, δεν πρέπει να υπάρχουν προκαταλήψεις ή εμμονική άρνηση.
Ωστόσο όπως και να το κάνουμε τα εμβόλια για τον Covid 19 είναι πειραματικά και οι πολίτες των εθνών ήταν τα πειραματόζωα και είναι τα πειραματόζωα.
Αυτό το ξέρουν οι φαρμακοβιομηχανίες και για τον λόγο αυτό πριν ξεκινήσει η διάθεση ζήτησαν και πήραν νομική ασυλία.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όσοι πέθαναν από τα εμβόλια ή υπέστησαν παρενέργειες, οι συγγενείς τους δεν θα μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη και να ζητήσουν αποζημιώσεις.
Σκεφτείτε να μπορούσαν να ζητήσουν αποζημιώσεις όσοι έχουν υποστεί παρενέργειες και δεν είναι και λίγοι… ότι θα κερδίσουν από τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες θα το πληρώσουν σε αποζημιώσεις και όπως γνωρίζετε, ισχύει το δεδικασμένο, όποιο δικαστήριο δικαιώσει κάποιον που υπέστη βλάβη από το εμβόλιο, τότε αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα συστήματα απονομής δικαιοσύνης.
Όμως μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρίες, νομική ασυλία ζήτησαν και πήραν π.χ. στην Ελλάδα και οι έλληνες λοιμωξιολόγοι, αυτοί που συμμετέχουν στην συμβουλευτική επιτροπή της κυβέρνησης.
Γιατί ένας γιατρός, ένας επιστήμονας, να έχει την ανάγκη της νομικής προστασίας;
Προφανώς γιατί φοβάται ότι έχει κάνει λάθος ή γιατί φοβάται για την ορθότητα των αποφάσεων του.
Οπότε οι πολίτες είναι το πειραματόζωο και οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι επιστήμονες που εισηγούνταν lockdowns κέρδισαν νομική ασυλία.
Βρίσκετε κάτι παράταιρο σε αυτό ή σας φαίνετε φυσιολογικό;

Τα παράταιρα των ελληνικών μέτρων

Σε μια προσπάθεια να τιθασευτεί η πανδημία η κυβέρνηση σε συνεργασία με την επιτροπή βιοηθικής – κατά την άποψη μας απαράδεκτος χαρακτηρισμός – έλαβαν κάποια μέτρα τα οποία είναι τόσο ανόητα, τόσο φαιδρά, τόσο παράλογα που μας εκπλήσσει που δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της ανοησίας.

Ας αναφέρουμε 4 παραδείγματα

1)Έχετε δει όλοι τις εικόνες τι συμβαίνει στα λεωφορεία, στο Ηλεκτρικό ή στο Μετρό.
Οι πολίτες συνωστίζονται… εκεί δεν ελήφθησαν μέτρα πέραν της χρήσης μάσκας.
Ενώ στα μέσα μαζικής μεταφοράς ο συνωστισμός είναι ακραίος, έως πρότινος τα μαγαζιά και τα καφέ και ρεστοράν ήταν κλειστά.

2)Δύο άνθρωποι βρίσκονται μέσα σε ένα ταξί.
Μέσα στο ταξί υποχρεούνται να φορούν μάσκα.
Οι ίδιοι άνθρωποι κάθονται σε ένα καφέ και δεν φορούν μάσκα.
Μέσα στο ταξί η διαδρομή είναι 30 λεπτά και στο καφέ υποθέτουμε 2 ώρες.
Δεν είναι παραλογισμός λοιπόν αυτά τα μέτρα;

3)Το επιχείρημα που ίσχυε έως πρότινος ότι δεν επιτρέπεται μουσική γιατί φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους, οπότε αυξάνονται οι κίνδυνοι μας ξεπερνάει.
Πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, η ανοησία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

4)Τα εστιατόρια χωρίστηκαν σε σημεία καθήμενων εμβολιασμένων σε εσωτερικούς χώρους και ανεμβολίαστων σε εξωτερικούς χώρους.
Ο διαχωρισμός αυτός είναι γελοίος.
Γιατί διαχωρίζεις τους υγιείς πολίτες.
Όσοι σπεύσουν να αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι βέβαιο ότι είναι υγιείς και οι ανεμβολίαστοι εν δυνάμει ασθενείς, τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ, καταρρίπτουν όλους τους μύθους.
Το 61% όσων νοσηλεύονται στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι – προσέξτε το κράτος με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων – και το 75% των νεκρών του Ιουλίου 2021 είναι εμβολιασμένοι.
Ο αντίλογος είναι τα εμβόλια δεν προστατεύουν;
Προφανώς και προστατεύουν όσους τα επιλέξουν ως μέσο προστασίας της ατομικής τους υγείας.
Όσοι εμβολιάζονται αυτοβούλως καλώς το πράττουν, όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν επίσης καλώς το πράττουν.
Εμείς τασσόμαστε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων όχι κατά των εμβολίων.
Η επιλογή κάθε ανθρώπου πρέπει να είναι ελεύθερη, όχι διοικητικά καθορισμένη ή επιβαλλόμενη.
Κανείς δεν δικαιούται να καθορίσει την ατομική μας υγεία, πέραν από εμάς.
Είναι υποκριτικό και ηθικολογία ότι προέχει η κοινωνική υγεία απέναντι στην ατομική.
Λάθος προέχει η ατομική υγεία για να μπορέσει να υπάρξει και κοινωνική υγεία.

Πάντως αξιολογώντας ψύχραιμα την στρατηγική από το Ισραήλ εξάγονται τα εξής συμπεράσματα.

Α)Το ποσοστό νοσηρότητας και θνητότητας την τρέχουσα περίοδο είναι έως και 10 φορές μικρότερο σε σχέση με την αρχική νόσο.
Β)Η μικρότερη νοσηρότητα και θνητότητα οφείλεται σε δύο παράγοντες, στους εμβολιασμένους καθώς και στους ανεμβολίαστους, οι νέοι και τα παιδιά, αυξάνουν τα κρούσματα αλλά έχουν μηδενικά ποσοστά νοσηρότητας και θνητότητας.
Οι εμβολιασμένοι προστατεύηθηκαν και οι ανεμβολίαστοι ήδη έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα καθώς δεν έχουν νοσήσει έως σήμερα ή εάν έχουν νοσήσει ήταν ασυμπττωματικοί ή απέκτησαν ανοσία δια της μετάδοσης.
Το Ισραήλ αποδεικνύει γιατί τα εμβόλια πρέπει να είναι ΜΟΝΟ προαιρετικά και σε καμία περίπτωση υποχρεωτικά.
Γ)Υπάρχει μια μερίδια του πληθυσμού που νοσεί και πρέπει να νοσηλευτεί και κάποιοι – δυστυχώς - που χάνουν την μάχη.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ, το 75% των νεκρών του Ιουλίου από Covid 19 ήταν εμβολιασμένοι και το 61% όσοι νοσηλεύτηκαν ήταν επίσης εμβολιασμένοι.
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν λιγότερο από τους μη εμβολιασμένους.
Είναι πλάνη και προπαγάνδα ότι οι εμβολιασμένοι λοιπόν είναι υγιείς και οι ανεμβολίαστοι δυνητικά ασθενείς.

Γιατί είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και μάλιστα κατά τρόπο απόλυτο

Αισθανόμαστε ντροπή και οφείλουμε μια συγνώμη από τους ιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσους τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν.
Λέμε συγνώμη γιατί την τρέχουσα περίοδο σας προσβάλλουμε και σας μειώνουμε ως κοινωνία.
Επί 16 μήνες ήσασταν εκεί στα νοσοκομεία με τα lockdowns και τα περιοριστικά μέτρα και προσφέρατε τις υπηρεσίες στην δημόσια υγεία.
Ήταν εκεί οι ιατροί και οι νοσηλευτές, αντιμετωπίζοντας τον Covid 19, νόσησαν και αυτοί αλλά δεν κρύφτηκαν… ούτε ασκούσαν κριτική από τον καναπέ.
Επί 16 μήνες στήριξαν την δημόσια υγεία, ήταν δίπλα στους ασθενείς που νόσησαν από Covid 19, τότε δεν υπήρχαν τα εμβόλια.
Τότε όλοι εσείς οι ηθικολόγοι και υποκριτές υποστηρίζετε, είναι η δουλειά τους ας δεν τους αρέσει ας παραιτηθούν.
Τώρα πάλι οι ηθικολόγοι και υποκριτές λένε να εμβολιαστούν οι ιατροί και νοσηλευτές και νοσηλεύτριες γιατί κινδυνεύουν οι εμβολιασμένοι.
Μα εάν το εμβόλιο προστατεύει τους εμβολιασμένους, πως κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους.
Επί 16 μήνες δεν ανησυχούσαν οι ηθικολόγοι να μην μεταδοθεί ο Covid 19 από την νοσηλεύτρια ή τον ιατρό και ξαφνικά ανησυχούν τώρα.
Θεωρούμε την υποχρεωτικότητα των εμβολίων απαράδεκτη, ανέντιμη και ανήθικη πράξη.
Η κοινωνία πρέπει να αντιταχθεί σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα.
Προφανώς και όσοι αποφασίσουν να εμβολιαστούν καλώς το πράττουν αλλά δεν μπορεί κανένα πολίτη να τον υποχρεώσεις να εμβολιαστεί.
Κάποιοι το κάνουν έμμεσα ασκώντας πίεση σε κλάδους και εργαζόμενους.
Το θεωρούμε τελείως ανήθικο και προσβλητικό.
Ελάχιστοι επιχειρηματίες έχουν επιλέξει αυτό τον δρόμο η καθολική πλειοψηφία έχει απορρίψει τα μέτρα που θεσπίζονται ως απαράδεκτα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης