Football Talk

Ντεμαράι Γκρέι: Ποδοσφαιριστής της Έβερτον – της μοναδικής ομάδας που δεν έχει «δει» να συμβιβάζεται με την ισοπαλία!

Ντεμαράι Γκρέι: Ποδοσφαιριστής της Έβερτον – της μοναδικής ομάδας που δεν έχει «δει» να συμβιβάζεται με την ισοπαλία!

Μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Έβερτον με κάθε επισημότητα, με τον Ντεμαράι Γκρέι να επιστρέφει στην Premier League, για λογαριασμό της ομάδας που δεν τον έχει υποχρεώσει ποτέ σε… ισοπαλία!

Σχετικά Άρθρα

Δεν άντεξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την Premier League ο Ντεμαράι Γκρέι. Αποχώρησε πριν από 18 μήνες, άφησε την Λέστερ για την Λεβερκούζεν, δεν ενθουσιάστηκε από το γερμανικό πρωτάθλημα και επιστρέφει στα γήπεδα που «φιλοξένησαν» στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του, 10 γκολ και 11 ασίστ σε 133 συμμετοχές!

Τα πεπραγμένα του ήταν γνωστά μεταξύ των ομάδων της Premier League και η Έβερτον φρόντισε να προβεί άμεσα στην κίνησή της. Οι συζητήσεις με την Λεβερκούζεν ευδοκίμησαν γρήγορα, το έδαφος ήταν πρόσφορο, και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την συμφωνία τους, με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Άγγλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.
4d5c5-Demaray-Grey.jpg

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης παρά ταύτα, δεν είναι η επιλογή του να μεταβεί στην Έβερτον αλλά οι επιδόσεις του απέναντί της, στις εννέα αναμετρήσεις που την συνάντησε, σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικότερα, ο Ντεμαράι Γκρέι δεν είδε την Λέστερ ποτέ να αναδεικνύεται ισόπαλη με την Έβερτον, μετρώντας ως ποδοσφαιριστής των «αλεπούδων» πέντε νίκες και τέσσερις ήττες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ τα «ζαχαρωτά» αποτελούν την μοναδική ομάδα, ανάμεσα στις παραδοσιακές «μεγάλες» της Premier League, απέναντι στις οποίες ο Ντεμαράι Γκρέι έχει καταγράψει τόσο γκολ, όσο και ασίστ.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει λάβει χώρα από μία φορά, και δεν έχει επιτευχθεί σε κοινή αναμέτρηση, πράγμα που ο 25άχρονος Άγγλος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει στην Γερμανία, παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημά του.
D18sJ6kXQAAV4ql_1.jpg

Πλέον όμως, η Bundesliga βρίσκεται… πίσω του, o Ντεμαράι Γκρέι επιστρέφει… στον «αγγλικό κόσμο», και θα αποτελέσει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που κάνει δικό της η Έβερτον, στην εποχή του Ράφα Μπενίτεθ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης