Football Talk

Conference League: Βατές κληρώσεις για τις ελληνικές ομάδες

Conference League: Βατές κληρώσεις για τις ελληνικές ομάδες
Τους αντιπάλους τους στο Conference League έμαθαν οι ελληνικές ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να παίζει με το νικητή του Ντουντελάνζ - Μποέμιαν, ο Άρης του Κουπς Κουόπιο - Βόρσκλα Πολτάβα και η ΑΕΚ με του ΈλφσμποργκΜιλσάμι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Conference League, με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Στον δρόμο του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα σε Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Μποέμιαν (Ιρλανδία), η ΑΕΚ απέναντι στο νικητή του Έλφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία) και ο Άρης με μία εκ των Κουπς Κουόπιο (Φινλανδία) ή Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον γ’ προκριματικό γύρο, την ώρα που ΑΕΚ και Άρης θα χρειαστούν να περάσουν πρώτα τα εμπόδια των Βελέζ και Αστάνα στο β’ προκριματικό. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη (22/7), με τις ρεβάνς να γίνονται μία εβδομάδα μετά (29/7). Σε περίπτωση που και οι 3 ελληνικές ομάδες βρεθούν στον γ’ γύρο, οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 5 και 12 Αυγούστου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης