Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές
Ο 30χρονος, οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες 24 ώρες, βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το άδειο αυτοκίνητό τους
Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη τελικά το βράδυ του Σαββάτου 17/7/2021 ο 30χρονος φίλος της 26χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής (16/7) στη Φολέγανδρο.
Ο 30χρονος, οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες 24 ώρες, βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το άδειο αυτοκίνητό τους.
Ταραγμένος, πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Τελικά οι αστυνομικοί μπόρεσαν να το προσεγγίσουν και να τον οδηγήσουν στο τμήμα.
Πλέον, όλοι περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.
Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο και ο φίλος της, αναζητούνταν σε ολόκληρο το νησί.
Με βάση τα τελευταία στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα , μετά τον εντοπισμό προσωπικού αντικειμένου της κοπέλας και κηλίδων αίματος στο σημείο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 26χρονη με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας την Τρίτη 13 Ιουλίου έφτασε στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο.
Οι δυο τους έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία, ενώ το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσαν αυτές τις ημέρες ανήκει στον 30χρονο.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της Φολεγάνδρου όμως η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και με τον 30χρονο να αγνοείται.
Η σορός της 26χρονης φαρμακοποιού ήδη έχει μεταφερθεί στον Πειραιά ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροτομή.
Στη Φολέγανδρο από νωρίς το πρωί έχουν φτάσει ενισχύσεις από την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου ενώ πλωτό από το λιμενικό της Ιόυ βρίσκεται στο νησί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης