Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αντί για ανοσία… ολοταχώς στην ανοησία της αγέλης – Οι ανεμβολίαστοι είναι υγιείς, όχι πολίτες β΄ κατηγορίας

Αντί για ανοσία… ολοταχώς στην ανοησία της αγέλης – Οι ανεμβολίαστοι είναι υγιείς, όχι πολίτες β΄ κατηγορίας
Θεωρούμε ότι η κατηγοριοποίηση είναι μια εγκληματική πράξη κατά της λογικής άπαξ και ο ανεμβολίαστος είναι υγιής πολίτης αλλά το κράτος με τον δρόμο που ακολουθεί τον κατατάσσει σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας
Σχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται δεν μας οδηγούν στην ανοσία αλλά στην ανοησία της αγέλης.
Ήδη υπάρχουν επιστήμονες που αναφέρουν ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης, καθώς το τείχος προστασίας έχει ημερομηνία λήξεως όπως διαπιστώνεται ανά 6 με 8 μήνες ενώ πάντα ένα μέρος του πληθυσμού δεν θα εμβολιαστεί οπότε δημιουργεί μια φαύλη κατάσταση, μια τοξική κατάσταση.
Γνωρίζουμε ότι ένας φιλελεύθερος πολίτης είναι αυτός που αποφασίζει αυτοβούλως για το μέλλον του, που έχει το δικαίωμα της επιλογής.
Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται, οι οποίες χωρίζουν τους πολίτες σε κατηγορίες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι ένας τραγικός επίλογος συνεχιζόμενων λαθών και απαξίωσης της κοινωνίας.
Θεωρούμε ότι η κατηγοριοποίηση είναι μια εγκληματική πράξη κατά της λογικής άπαξ και ο ανεμβολίαστος είναι υγιής πολίτης αλλά το κράτος με τον δρόμο που ακολουθεί τον κατατάσσει σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας.
Προσβλητικό, τοξικό, θνησιγενές και ελαττωματικό και παραδόξως το γνωρίζουν όλοι αυτό.

Ας δούμε ορισμένα στοιχεία που αποδεικνύουν την λάθος πορεία της χώρας…

1)Αποδεικνύεται ότι η ανοσία της αγέλης είναι μια σχετική έννοια, όπως αποκαλύφθηκε με την αγωνία της Pfizer να προωθήσει και την 3η δόση εμβολιασμού ενώ αρχικώς ανέφεραν ότι με δύο δόσεις εμβολίων mRNA… θα χτιστεί το τείχος ανοσίας.
Ο Bourla ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ενημέρωσε έγκαιρα τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές οι οποίες ακόμη δεν θεωρούν ότι χρειάζεται η 3η δόση.
Προφανώς και η 3η δόση θα προσφέρει μια ακόμη πηγή εσόδων στην Pfizer αλλά και στις άλλες εταιρίες.

H αποκαλυπτική περίπτωση του Ισραήλ

2)Η περίπτωση του Ισραήλ είναι όχι μόνο αποκαλυπτική αλλά απόδειξη τι ακριβώς συμβαίνει με την παράλλαξη Delta.
Ο Μητσοτάκης π.χ. ο έλληνας πρωθυπουργός… υποστηρίζει… οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν.
Αυτό με βάση τα δεδομένα από το Ισραήλ είναι ψευδέστατο και αστήρικτο.
Εσχάτως στο Ισραήλ 47 ασθενείς εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα από Covid 19 έναντι 200 ασθενών σε ανάλογη κατάσταση λίγους μήνες νωρίτερα.
Τον Ιούλιο του 2021 στο Ισραήλ από Covid 19 πέθαναν 7 άνθρωποι, όταν τον χειμώνα του 2020 πέθαιναν δεκάδες.
Μια πιθανή εξήγηση για την περιορισμένη αύξηση των σοβαρών συμπτωμάτων και θανάτων είναι ότι περίπου το 40% των ατόμων που έχουν μολυνθεί επί του παρόντος είναι νέοι οι οποίοι όπως αποδεικνύεται από 4 διεθνή Πανεπιστήμια έχουν ποσοστό θνητότητας 0,00020% δηλαδή οι νέοι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από Covid 19 και την μετάλλαξη Delta.
To Ισραήλ αποδεικνύει ότι το 54% των σοβαρά ασθενών που είναι 47 δηλαδή οι 25 ασθενείς ήταν εμβολιασμένοι δηλαδή σε σύνολο 47 ασθενών με βαριά συμπτώματα οι 25 ήταν εμβολιασμένοι και 22 ανεμβολίαστοι.
Όμως και στους θανάτους τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά από τους 7 που πέθαναν στο Ισραήλ τον Ιούλιο 2021 οι 4 ήταν εμβολιασμένοι και οι 3 ανεμβολίαστοι.
Είναι μύθος ότι κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι.

Μετάλλαξη Delta έως 8 με 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα

3)Τα στοιχεία διεθνώς αποδεικνύουν ότι η μετάλλαξη Delta μπορεί να έχει υψηλό ποσοστό μεταδοτικότητας αλλά δεν έχει υψηλό ποσοστό θνητότητας ή νοσηρότητας.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι 12 με 15 φορές πιο μεταδοτική η μετάλλαξη Delta αλλά είναι 8 με 10 φορές λιγότερο θανατηφόρος άπαξ και μεταδίδεται σε νέους που όπως αποδεικνύεται έχουν εντυπωσιακά χαμηλά ποσοστά θνητότητας, ανάξια λόγου.
Με βάση τα στοιχεία 4 βρετανικών Πανεπιστημίων περισσότερα παιδιά έχουν πεθάνει από αυτοκτονίες λόγω των lockdowns παρά από τον Covid 19… το στοιχείο αυτό είναι συγκλονιστικό.
Το bankingnews δημοσίευσε τις μελέτες των 4 πανεπιστημίων, University of Liverpool, το University College of London, το University of York, το University of Bristol… και τα αποτελέσματα των ερευνών τους είναι συγκλονιστικά.
Το συμπέρασμα τους οι νέοι δεν κινδυνεύουν αλλά οι ομάδες υψηλού κινδύνου, ηλικιωμένοι και πάσχοντες από υποκείμενα νοσήματα.

4)Στην Ελλάδα και διεθνώς επιχειρείται ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Πρόκειται για ένα απαράδεκτο, προσβλητικό και σίγουρα προβληματικό διαχωρισμό που πλημμυρίζει με τοξίνη την κοινωνία και στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ στις κυβερνήσεις.
Ο ανεμβολίαστος είναι ταυτόχρονα και υγιής, οπότε τα μέτρα που λαμβάνονται θέτουν ένα υγιή πολίτη σε θέση β΄ κατηγορίας, είναι ανεπίτρεπτο.
Ο εμβολιασμένος και κολλάει κορωνοιό και μεταδίδει και νοσεί και πεθάνει, όπως ακριβώς μπορεί να συμβεί και σε ένα μη εμβολιασμένο, αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Ισραήλ, όχι υποθέσεις εργασίας λοιμωξιολόγων αλλά πραγματικά στατιστικά δεδομένα.

Προσβλητικός διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

5)Ο εμβολιασμένος από επιλογή ή από σύσταση πήρε αυτή την απόφαση γιατί πιστεύει ότι με τα εμβόλια θα αποκτήσει τείχος ανοσίας.
Μεγάλο μέρος αυτών είναι φοβικοί άνθρωποι, που φορούσαν δύο μάσκες και τρεις γιατί είχαν τρομοκρατηθεί από τον Covid 19.
Μέρος αυτών ήταν ηλικιωμένοι οι οποίοι θεωρούνταν ότι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Κάποιοι επειδή έχουν συνηθίσει να εμβολιάζονται για διάφορες λοιμώξεις.
Κάθε άνθρωπος, όποιο κίνητρο και να τον οδήγησε στον εμβολιασμό καλώς το έπραξε, δεν μπορεί να επικρίνεις μια απόφαση, κάθε απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή.
Οι εμβολιασμένοι λοιπόν εκτιμούν ότι αποκτούν κάποιο τείχος προστασίας – αν και τα στοιχεία από το Ισραήλ δείχνουν άλλα -.
Ο ανεμβολίαστος επιλέγει να μην εμβολιαστεί επειδή είτε είναι, είτε αισθάνεται υγιής, γιατί κάνει τακτικά tests και παρακολουθεί την πορεία της υγείας του.
Ειδικά οι νέοι το εμβόλιο τους είναι στην πράξη άχρηστο, καθώς όλα τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν βαθμό επικινδυνότητας 0,00020% δηλαδή πραγματικά μηδενικό κίνδυνο.

Οι υγειονομικοί έσωζαν ζωές 16 μήνες (καλοί)… αλλά σήμερα είναι φορείς μετάδοσης (κακοί);

6)Επιχειρούν να επιβάλλουν υποχρεωτικά τον εμβολιασμό στους υγειονομικούς.
Θεωρούμε το μέτρο απαράδεκτο, ανήθικο και προσβλητικό.
Βρε αθεόφοβοι επί 16 μήνες οι άνθρωποι αυτοί έχουν δώσει την ζωή τους να προστατεύσουν τις ζωές μας, να μας αναρρώσουν όταν νοσήσαμε, να μας κάνουν καλά… και ξαφνικά θυμηθήκαμε ότι είναι φορείς μεταδοτικότητας;
Επί 16 μήνες που έσωζαν ζωές οι γιατροί οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες δεν ήταν φορείς μεταδοτικότητας;
Ο covid 19 υπάρχει στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο 2020 και θυμηθήκαμε ότι είναι φορείς μεταδοτικότητας τον Ιούλιο του 2021;
Ντροπή και αίσχος ειδικά τα μέτρα που λαμβάνονται, μετατίθενται ή άδεια άνευ αποδοχών, πραγματικά απαράδεκτη αντιμετώπιση σε αυτούς που πριν ένα χρόνο βγαίνατε στα μπαλκόνια και τους χειροκροτούσατε.
Ντροπή και αίσχος.

Τα μέτρα σε εστίαση και καφέ είναι γελοία

7)Τα μέτρα για την εστίαση και την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι γελοία.
Αυτή η ομάδα βιοηθικής που κάνει αυτές τις προτάσεις μάλλον είναι άνθρωποι εκτός τόπου και χρόνου.
Ζητούν από την κοινωνία τους καταστηματάρχες να μετατραπούν σε ελεγκτικά όργανα.
Στους εσωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι οι οποίοι μπορούν να μεταδίδουν την νόσο όπως αποδεικνύεται και στο Ισραήλ και στους εξωτερικούς χώρους οι ανεμβολίαστοι.
Τι τραγικό.
Θα έχουμε ένα υγιή εμβολιασμένο σε εσωτερικό χώρο και ένα υγιή ανεμβολίαστο σε εξωτερικό χώρο, δύο υγιείς πολίτες έρχεται το κράτος και τους κατηγοριοποιεί ο μεν πρώτος έχει προνόμιο ο δε δεύτερος είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας.
Ντροπή, πραγματικά ντροπή και αίσχος.
Αυτά δεν είναι μέτρα είναι ανοησίες… όχι βιοηθική αλλά βιοανηθικότητας θα πρέπει να μετονομαστεί αυτή η επιτροπή.

8)Το bankingnews έχει αναλύσει διεξοδικά ότι η κυβέρνηση και γενικώς οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, όσο τα εμβόλια παραμένουν αναγνωρισμένα για έκτακτους λόγους αλλά ακόμη βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο… δεν μπορούν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα.
Γνωρίζουν και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι λάθος να επικαλείστε πολίτες το Σύνταγμα, έχει ποδοπατηθεί πολλές φορές.
Όμως όταν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές δεν έχουν κατηγοριοποιήσει ένα εμβόλιο ή φάρμακο ως πλήρως αναγνωρισμένο αλλά διατηρείται σε πειραματικό στάδιο, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια τότε ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα.

Τσιμουδιά για τις παρενέργειες

9)Στην Ελλάδα με ανόητα και αποτυχημένα μέτρα όπως των 150 ευρώ, μέτρα δωροδοκίας δηλαδή και συγκαλύπτοντας τις παρενέργειες γιατί αυτό συμβαίνει όταν κάποιος πολίτης καταφεύγει στο αρμόδιο site για τον εμβολιασμό διαβάζει ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Την ίδια στιγμή το FDA η αρμόδια αρχή τροφίμων και φαρμάκων στις ΗΠΑ σχεδόν ανά 3η ημέρα συνεδριάζει για να προσθέσει στις αντενδείξεις – παρενέργειες των εμβολίων νέες περιπτώσεις, ήταν μυοκαρδίτιδες και άλλες φλεγμονές της καρδιάς (Pfizer και Moderna), νευρολογικά σύνδρομα (Johnson & Johnson) ή θρομβώσεις (AstraZeneca).
Βέβαια οι παρενέργειες ως ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μικρές αλλά το ίδιο μικρά είναι και τα ποσοστά νοσηρότητας και θνητότητας των νέων από τον Covid 19.

Κατά της υποχρεωτικότητας, υπέρ της λογικής

10)Το bankingnews τάσσεται ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Σεβόμαστε την επιλογή του εμβολιασμένου ή του ανεμβολίαστου γιατί αυτό επιτάσσει η λογική.
Οποιαδήποτε παρέμβαση και εξαναγκασμός επιχειρείται μόνο από καθεστώτα, αλλά στην πράξη ούτε η Βόρειος Κορέα δεν έχει επιβάλλει υποχρεωτικότητα και προφανώς όχι οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.
Τα μέτρα για την διασκέδαση, εστίαση, καφέ και άλλες δραστηριότητες κινούνται στα όρια της γελοιότητας και γραφικότητας.
Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι οδηγείται η κοινωνία σε βίαιο διαχωρισμό εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι αποτελεί μια τρομακτική εξέλιξη όπου μέρος της υγιούς κοινωνίας διαπομπεύεται, προσβάλλεται και μειώνεται.
Η διαίρεση της κοινωνίας είναι μια άθλια επέμβαση στην ατομική επιλογή και ελευθερία…
Αλλά προσέξτε στο τέλος η λογική θα πρυτανεύσει και όλα αυτά τα αστεία μέτρα θα καταρρεύσουν…
Όσο αυστηροποιούνται τα μέτρα τόσο θα συγκρούονται με την λογική και το αδιέξοδο θα προβάλλει… και θα είναι απόδειξη αποτυχίας.
Τα μέτρα που θεσπίζονται είναι απόδειξη αποτυχίας, παταγώδους αποτυχίας… αφήστε την λογική να κυριαρχήσει… μην καθυστερείτε το αυτονόητο, η λογική έρχεται και θα αποκαταστήσει την ισονομία κόντρα στην διαίρεση.
Δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, μόνο νοσηρά μυαλά μπορούν να το σκεφθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης