eSports & Games

Fnatic Network: To πρώτο πρόγραμμα που προωθεί την ισότητα των φύλων στη streaming βιομηχανία

Fnatic Network: To πρώτο πρόγραμμα που προωθεί την ισότητα των φύλων στη streaming βιομηχανία
Σημαντική πρωτοβουλία στην κοινότητα του streaming από τον βρετανικό οργανισμό.
Σχετικά Άρθρα

Η Fnatic φημίζεται για τον τεράστιο αριθμό streamers και δημιουργών περιεχομένου που έχει στο δυναμικό της. To Fnatic Network είναι το project της ομάδας για αναζήτηση νέων συνεργατών. Πρόσφατα -και με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τη δημιουργία του- ανακοίνωσε πως στην τελική 52αδα θα προκρίνονται 26 άντρες και 26 γυναίκες, προωθώντας την ισότητα των φύλων σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία.

Από τότε που το Fnatic Network τέθηκε σε ισχύ, η βρετανική ομάδα είδε τα νούμερα της να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Οι θεατές του καναλιού της αυξήθηκαν κατά 56%, οι followers κατά 150%, ενώ ξεχωριστό είναι το παράδειγμα του «Moonryde», που από τα 800 άτομα που έβλεπαν τα stream του, φιλοξενεί πλέον 6.000 σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός Warzone παιχνιδιού… γκρέμισε το Twitch με 82.000 επισκέπτες.

Το πρόγραμμα έχει 3 κατηγορίες. Όσοι προαχθούν στην τρίτη (Platinum) θα λάβουν ταχύρρυθμα σεμινάρια που αφορούν το streaming αλλά και μισθό για τους επόμενους 6 μήνες. Οι μαθητευόμενοι που θα είναι ικανοί gamers αλλά και διαδραστικοί με το κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Fnatic, όντας μέλη του επίσημου δυναμικού της.

.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης