Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συντονισμένη τρομοκράτηση των νέων – Γιατί είναι αδύνατος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα βρώμικα παιχνίδια τράπεζας

Συντονισμένη τρομοκράτηση των νέων – Γιατί είναι αδύνατος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα βρώμικα παιχνίδια τράπεζας
Η θέση, η πάγια θέση του bankingnews είναι ότι είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε σκέψη ή σχέδιο που θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους πολίτες.
Σχετικά Άρθρα

Το τελευταίο διάστημα επιχειρείται από την ελληνική κυβέρνηση και διεθνώς να ασκηθούν με κάθε τρόπο πιέσεις στους νέους ώστε να εμβολιαστούν.
Ταυτόχρονα στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες διεθνώς επιχειρείται προσπάθεια να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε ειδικές ομάδες π.χ. ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας κ.α.
Στο πλαίσιο αυτό ενώ τα στοιχεία από το Ισραήλ αποδεικνύουν ότι η μετάλλαξη Delta του Covid 19 έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θνητότητας, ειδικά για τους νέους είναι στα όρια του μηδενός αλλά εμφανίζει υψηλό ποσοστό μεταδοτικότητας… η τρομοκράτηση των πολιτών και ειδικά των νέων είναι πρωτοφανής.

Διεθνής τρομοκράτηση

1)Η εξάπλωση της παραλλαγής Delta του COVID-19 ενέχει ιδιαίτερο κίνδυνο για τους νέους, σύμφωνα με τον συντονιστή για τον κορωνοιό του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ, Jeff Zients.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τόσο τα Κέντρα πρόληψης και ελέγχου των Λοιμώξεων όσο και όλες οι μελέτες αλλά και τα πραγματικά γεγονότα σε χώρες όπως το Ισραήλ καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.
Οι νέοι δεν κινδυνεύουν, από μια μετάλλαξη που στατιστικά είναι σχεδόν 30 με 50 φορές λιγότερο επικίνδυνη παρά την πολλαπλάσια μεταδοτικότητα της.

2)Σε διάφορες χώρες και ειδικά στις ΗΠΑ στην προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για εμβολιασμό πόρτα – πόρτα.
Ωστόσο ο γενικός εισαγγελέας της Αριζόνα εκφράζει ανησυχία ότι η διοίκηση του Προέδρου Joe Biden παραβιάζει το απόρρητο των Αμερικανών.
Ο Γενικός Εισαγγελέας Mark Brnovich , ένας Ρεπουμπλικάνος, λέει ότι ο Λευκός Οίκος ενδέχεται να διαθέτει ιατρικά αρχεία που να περιέχουν στοιχεία για Αμερικανούς που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοιού.

3)Συντονισμένα παρουσιάζονται αναλύσεις ότι η μετάλλαξη Epsilon μπορεί να είναι τόσο ισχυρή ώστε να μην αποδίδουν τα εμβόλια και η ανοσία, αναφέρονται στην μετάλλαξη Delta και Delta+ και στην νέα παράλλαξη Lambda.
To εντυπωσιακό είναι ότι διεξάγονται έρευνες για να εξακριβώσουν πόσο επικίνδυνες είναι οι μεταλλάξεις και σχεδόν αυτόματα οι φαρμακευτικές εταιρίες παρουσιάζουν… μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια τους είναι αποτελεσματικές για όλες τις μεταλλάξεις, ακόμη και τις μελλοντικές.

Παραφροσύνη

4)Στην Ελλάδα τα μέτρα που θεσπίζονται αποτελούν παραφροσύνη.
Τρομοκρατούν τους νέους ανθρώπους ότι κινδυνεύουν.
Ο Πρωθυπουργός στέλνει το μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι το επιχειρούν με επιβολή μέτρων που κινούνται στα όρια της ανοησίας.
Εάν δει κανείς την βεντάλια των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί ουσιαστικά προσπαθούν να χωρίσουν την κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη…
Π.χ. στα καφέ και στα κέντρα διασκέδασης η κλιμάκωση των μέτρων πέραν από αντικειμενικά φαιδρή… έχει ένα βασικό στόχο να ασκήσει πίεση στους νέους να εμβολιαστούν.
Εάν δεν θέλετε να είστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας εμβολιαστείτε, είναι το έμμεσο μήνυμα και αυτό ουσιαστικά είναι και η επιδίωξη της κυβέρνησης να ευνοήσει τους εμβολιασμένους ενάντια σε αυτούς δεν θέλουν ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ένας τέτοιος κοινωνικός διαχωρισμός δεν είναι τίποτε άλλο από προσβλητική παραβίαση του Συντάγματος, απέναντι στο οποίο όλοι οι πολίτες είναι ίσοι.

5)Το τελευταίο διάστημα έχουν επιστρατευτεί διάφορες μέθοδοι.
Ένας τραγουδιστής ο οποίος ανέφερε ότι στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται θα μπορούν να κάνουν κράτηση ή να το επισκεφθούν μόνο εμβολιασμένοι.
Δέχθηκε ισχυρότατες επικρίσεις.
Η κυβέρνηση με το ανόητο μέτρο των 150 ευρώ το οποίο αποδοκιμάστηκε πλήρως από την ελληνική κοινωνία
Χρησιμοποιείται μέχρι και η άβουλη Εκκλησία με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας να μιλάει για υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Επιστρατεύονται δημοσκοπήσεις – με κατευθυνόμενο αποτέλεσμα – που αναφέρει ότι το 60% των πολιτών τάσσεται υπέρ της υποχρεωτικότητας.

6)Δυστυχώς για τους ανόητους που επιλέγουν μεθόδους επιβολής της άποψης τους… πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός.
Βέβαια η κυβέρνηση στην Ελλάδα το γνωρίζει πολύ καλά και για τον λόγο αυτό ο Μητσοτάκης ο έλληνας πρωθυπουργός όταν ερωτάτε αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός.
Ωστόσο θα επιχειρήσουν να τον καταστήσουν υποχρεωτικό στους εργαζόμενους στο εθνικό σύστημα Υγείας σε νοσηλευτές και ιατρούς και σε εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας.
Κάποτε υποκριτικά χειροκροτούσαν τους άοκνους εργάτες της υγείας για την συνεισφορά τους… στα μπαλκόνια.
Σήμερα τους απειλούν ότι θα απολυθούν ή μετατεθούν εάν δεν εμβολιαστούν.
Η ελληνική κυβέρνηση όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει υπογράψει διεθνείς συμβάσεις που ρητώς απαγορεύουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Ωμός εκβιασμός τράπεζας

7)Η διαχείριση της εμβολιαστικής προσπάθειας στην Ελλάδα ίσως είναι από τις πλέον αποτυχημένες και αυτό γιατί, η κυβέρνηση υποκρίνεται ότι σέβεται την ελεύθερη επιλογή των πολιτών αλλά στην πράξη προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να ασκήσει πίεση σε ΔΕΚΟ, μεγάλες επιχειρήσεις να υποχρεώσουν τους εργαζόμενους τους να εμβολιαστούν.
Δεν μπορεί να το πράξει αυτό η κυβέρνηση, ούτε να νομοθετήσει υποχρεωτικότητα αλλά μπορεί να ασκήσει έμμεσες πιέσεις, προς μεγάλες εταιρίες και κρατικές εταιρίες ώστε οι διοικήσεις των τραπεζών και εταιριών να μεταφέρουν την πίεση στους εργαζομένους τους.
Π.χ. υπάρχει τράπεζα που ρωτάει τους εργαζόμενους της, το έκανες το εμβόλιο;
Μήπως μέχρι τέλη Αυγούστου να έχεις εμβολιαστεί;
Τι μήνυμα περνάει η τράπεζα στους εργαζομένους της;
Ότι εάν δεν εμβολιαστείς έως τέλη Αυγούστου θα απολυθείς ή θα μετατεθείς ή οτιδήποτε άλλο.
Ναι μεν δεν υφίσταται η έννοια της νομικής υποχρεωτικότητας αλλά ορισμένες εταιρίες χρησιμοποιούν απαράδεκτες μεθόδους για να ασκήσουν πίεση στους εργαζομένους τους να εμβολιαστούν.
Το bankingnews γνωρίζει ποια είναι αυτή η τράπεζα - δεν είναι η Alpha bank που είχε εκτεθεί προσφάτως από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων - και θα παρουσιαστεί με όνομα και συγκεκριμένα στοιχεία, πως δηλαδή έμμεσα εκβιάζει τους εργαζόμενους της.

Η θέση, η πάγια θέση του bankingnews είναι ότι είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε σκέψη ή σχέδιο που θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους πολίτες.
Κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί.
Ότι αποφασίσει χωρίς εκβιασμούς, η απόφαση του πρέπει να είναι σεβαστή.
Οποιαδήποτε εκβιασμός είναι ανεπίτρεπτος, προσβλητικός, ηθικά ανέντιμος, στην κυριολεξία ξεδιάντροπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης