Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

SoftBank: Επένδυση 200 ​​εκατ. δολ.στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Βραζιλίας

SoftBank: Επένδυση 200 ​​εκατ. δολ.στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Βραζιλίας
H SoftBank πραγματοποίησε αυτήν την επένδυση μέσω του Ταμείου Λατινικής Αμερικής.
Σχετικά Άρθρα

Περί τα 200 εκατ. δολ. ετοιμάζεται να επενδύσει ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Softbank σε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Λατινική Αμερική και το μεγαλύτερο στη Βραζιλία.
Ο λόγος για τη Mercado Bitcoin, που ετοιμάζεται να λάβει χρηματοδότηση κλάσης Β, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα δε με έκθεση, η SoftBank πραγματοποίησε αυτήν την επένδυση μέσω του Ταμείου Λατινικής Αμερικής.
Ο Robert Dagnoni, CEO της 2TM, της μητρικής εταιρείας της Mercado Bitcoin, σημείωσε ότι η κίνηση της ιαπωνικής τράπεζας αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυσή της σε μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων της Λατινικής Αμερικής.
Η Mercado Bitcoin σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το νέο κεφάλαιο για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός των ορίων της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Όπως είπε o CEO, «η πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένη, επομένως μπορεί, με επιμέλεια, να υπάρξει απελευθέρωσή της και σε άλλες αγορές.
Εξετάζουμε επίσης περιφερειακές επεκτάσεις και εξαγορές».
Το ανταλλακτήριο αποκάλυψε επίσης ότι ο όγκος συναλλαγών του κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους είχε αυξηθεί στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, πράγμα που είναι σημαντικά υψηλότερο από το συνολικό όγκο που είχε για τα πρώτα επτά χρόνια του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης