Τελευταία Νέα

Προϊόντα Ασφάλισης περιουσίας από την NP Ασφαλιστική

Προϊόντα Ασφάλισης περιουσίας από την NP Ασφαλιστική
Tα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της NP Ασφαλιστική μπορούν να προστατέψουν την κατοικία, το εξοχικό ή το επαγγελματικό ακίνητο από φυσικά φαινόμενα αλλά και από ανθρώπινα λάθη

H NP Ασφαλιστική είναι μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες σε θέματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας και επαγγελματικής στέγης. Η φιλοσοφία της Εταιρίας είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη πάνω στην περιουσία του ασφαλισμένου και του επαγγελματία που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στην υλική αξία αλλά και στην συναισθηματική αξία που έχει η κατοικία, το εξοχικό και το επαγγελματικό ακίνητο.

Η κλιματική αλλαγή αυξάνει τις φυσικές καταστροφές

Σε μια εποχή που η κλιματική αλλαγή χτυπά ‘καμπανάκια’ με τα διάφορα καταστροφικά φαινόμενα όπως πυρκαγιές, πλημμύρες και λοιπές φυσικές καταστροφές, τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της «NP Ασφαλιστική» μπορούν να προστατέψουν την κατοικία, το εξοχικό ή το επαγγελματικό ακίνητο από φυσικά φαινόμενα αλλά και από ανθρώπινα λάθη. Κυρίως μπορούν να δημιουργήσουν μία ομαλή συνέχεια στην ζωή και την επαγγελματική δραστηριότητα του ασφαλισμένου για την ‘επόμενη ημέρα’ της ζημιάς.

(Α) Σε ό,τι αφορά την ασφάλιση κατοικίας η NP Ασφαλιστική διαθέτει τέσσερις (4) βασικές κατηγορίες προγραμμάτων:

1) Προγράμματα NP ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ SIMPLE, BASIC, PLUS, που αφορούν ακίνητα με ενυπόθηκο δανεισμό από τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
2) Προγράμματα NP ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1985 SIMPLE, BASIC, PLUS, που έχουν ακριβώς τις ίδιες καλύψεις και κόστος με τα αντίστοιχα προγράμματα των Χρηματοδοτούμενων, αλλά χωρίς την προϋπόθεση του ενυπόθηκου δανεισμού και αφορούν κατοικίες με έτος κατασκευής μετά το 1985.
3) Προγράμματα NP ΚΑΤΟΙΚΙΑ SIMPLE, BASIC, PLUS για όλες τις κατοικίες που δεν εμπίπτουν στα προαναφερόμενα προγράμματα με κόστος από 0,40€/τμχ.
Στα προγράμματα NP Χρηματοδοτούμενο και NP Κατοικία 1985, το ελάχιστο κόστος ασφάλισης ξεκινάει από το 1€/τ.μ. που είναι από τα πλέον οικονομικά συμφέροντα στην ασφαλιστική αγορά.
4) Πρόγραμμα NP ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, για την ασφάλιση των Εξοχικών Κατοικιών και χωρίς την προϋπόθεση της ασφάλισης πρώτα της κύριας κατοικίας.

(Β) Ασφάλιση περιουσίας επιχειρήσεων (επαγγελματική στέγη)

1) Στα γενικά προγράμματα ασφάλισης καταστημάτων με το NP Τρίαινα Basic και το NP Τρίαινα Plus
2) Εξειδικευμένα Προϊόντα:
α) NP ΓΡΑΦΕΙΟ PLUS
β) NP ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
γ) NP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
δ) NP ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
ε) ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ
3) Προϊόντα Τουριστικών Επιχειρήσεων:
α) NP TOURIST UNITS

β) NP HOTEL

Οι νέοι κίνδυνοι από τις κυβερνο-επιθέσεις σε επιχειρήσεις

Οι κυβερνο-επιθέσεις (cyber attacks) είναι ένα φαινόμενο που θα απασχολεί όλο και περισσότερο στο μέλλον τις επιχειρήσεις που θα είναι εκτεθειμένες σε απειλητικές διαθέσεις είτε για πιθανές ζημιές είτε για κλοπές δεδομένων. Η NP Ασφαλιστική παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες προστασίας και κάλυψης περιουσίας.

www.bankingnews.gr

Χορηγοί
Αφιερώματος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης