Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Bloomberg: Συμφωνία-ανάσα ομολογιούχων - Intralot για αναδιάρθρωση χρέους

Bloomberg: Συμφωνία-ανάσα ομολογιούχων - Intralot για αναδιάρθρωση χρέους

Intralot θα εκδώσει για λογαριασμό των ομολογιούχων δανειστών της νέες Εξασφαλισμένες Ομολογίες (SSNs)

Σχετικά Άρθρα

Σε συμφωνία με τους ομολογιούχους πιστωτές του Ομίλου κατέληξε η Intralot, με στόχο τη συνολική κεφαλαιακή διάρθρωση της εταιρείας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.  
Eιδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ομάδα πιστωτών συμφώνησε να παράσχει στην Intralot χρηματοδότηση 148 εκατομμύρια ευρώ για να αποπληρωθούν κάποια από τα παλαιότερα χρέη που λήγουν τον Σεπτέμβριο του 2021 και για «απαλυνθούν» οι όροι της αναδιάρθρωσης χρέους για τους οποίους πραγματοποιείται πολύμηνη διαπραγμάτευση.
Υπό τη νέα συμφωνία, λοιπόν, μέρος ομολόγων ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ που λήγουν τον Σεπτέμβριο θα αποπληρωθούν από μερίδα επενδυτών.
Για το υπόλοιπο ποσό θα υπάρξει ανταλλαγή ομολογιών, με τις νέες ομολογίες να λήγουν το 2025. 
Η Intralot, που εδρεύει στην Ελλάδα και παρέχει λοταρίες και υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων από την Αργεντινή έως τη Βουλγαρία, επλήγη από τις επαναδιαπραγματεύσεις συμβολαίων σε ορισμένες χώρες αλλά και από την πανδημία Covid-19.
Τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν περισσότερο από 16% πέρυσι. 
Η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων των Beach Point Capital Management, M&G Plc και Oak Hill Advisors από πέρυσι, καταλήγοντας σε μια αρχική συμφωνία τον Ιανουάριο.
Ωστόσο, η νέα πρόταση, αν και υποστηρίζεται από το 82% περίπου των ομολογιούχων του 2021, χρειάζεται ελάχιστη υποστήριξη 90% για να καταστεί δεσμευτική.

φασφδασσαδφ.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης