eSports & Games

Intel: Επεκτείνει τη συνεργασία της με Πανεπιστήμια από το Ηνωμένο Βασίλειο που προωθούν τα eSports

Intel: Επεκτείνει τη συνεργασία της με Πανεπιστήμια από το Ηνωμένο Βασίλειο που προωθούν τα eSports

Νέες ευκαιρίες για τους φοιτητές που αγαπούν τον ηλεκτρονικό αθλητισμό συνεχίζει να προσφέρει η Intel.

Σχετικά Άρθρα

Τη στήριξη της στην ανάδειξη νέων παικτών στο χώρο του επαγγελματικού gaming αποφάσισε να συνεχίσει η Intel. Ο τεχνολογικός κολοσσός επέκτεινε τη συνεργασία του με το NSE (National Student Esports), φορέα που στηρίζει και προωθεί eSports προγράμματα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Intel, μέσω του project FutureGen, επιδιώκει να προβάλει και να επιβραβεύσει το επόμενο «eSports success story» φροντίζοντας τη σταδιοδρομία των φοιτητών για τη σεζόν 2021/22.

Το FutureGen παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 στηρίζοντας Πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Ιρλανδίας αναδεικνύοντας νεαρούς παίκτες που μέσω της εργατικότητας τους θα μπορέσουν να καθιερωθούν στις κορυφαίες επαγγελματικές λίγκες του ηλεκτρονικού αθλητισμού. Συνεργάζεται και με την ESL Premiership που έχει -επίσης- κυρίαρχο χορηγό την Intel.

Ο Alex Coulson, Διευθύνων Σύμβουλος του NSE, υποστήριξε: «Εντάσσοντας το National Student Esports στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, οι σπουδαστές θα χτίσουν το ομαδικό πνεύμα και θα μάθουν να παίρνουν πρωτοβουλίες, ακόμα και αν μελλοντικά δεν ασχοληθούν ενεργά με τα eSports.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι η Intel θα συνεχίσει να μας στηρίζει επιβραβεύοντας άμεσα την προσπάθεια μας. Εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με το υπάρχουν project του FutureGen, όμως οι στόχοι μας δεν σταματούν εκεί, καθώς θέλουμε να προωθήσουμε και νέες ιδέες».

Ο Mark Walton, Διευθυντής της Intel στο κομμάτι του Gaming και των Γραφικών, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το NSE είναι ο κύριος τρόπος στήριξης μας στη βιομηχανία των eSports. Σκοπεύομε, στο τέλος της χρονιάς, να δημιουργήσουμε το δικό μας πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα μεγάλα Βρετανικά Πανεπιστήμια».

 Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης