Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο υπουργός Υγείας πιάστηκε να απατά τη γυναίκα του - Οι φωτογραφίες που τον ξεσκέπασαν

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο υπουργός Υγείας πιάστηκε να απατά τη γυναίκα του - Οι φωτογραφίες που τον ξεσκέπασαν
Ο Υπουργός είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με τη σύζυγό του Martha, με την οποία έχουν τρία παιδιά
Ο Mat Hancock βρίσκεται στον «αέρα» όσον αφορά τη θέση του ως υπουργού Υγείας στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την αποκάλυψη της Sun ότι έχει κρυφή σχέση με τη στενή του βοηθό, όταν κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, τους «έπιασε» να φιλιούνται παθιασμένα, έξω από το γραφείο Γουάιτχολ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Ο υπουργός Υγείας, 42 ετών, συνελήφθη από τον φακό της κάμερας σε παθιασμένο στιγμιότυπο, με την εκατομμυριούχο Colandangelo 43 ετών, η οποία εργαζόταν ως σύμβουλος από τον Μάρτιο της περσινής χρονιάς.
Matt_Hancock_2.jpg
Το περιστατικό, σύμφωνα με την "Daily Mail", φέρεται να έγινε στον διάδρομο έξω από γραφείο του κτιρίου του Υπουργείου Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαΐου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Hancock φέρεται ότι έλεγξε πρώτα ότι ο διάδρομος είναι «καθαρός» προτού να κλείσει την πόρτα.
Η "Sun" αναφέρει ότι διατηρούσαν κρυφή σχέση, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν παραμένουν σε σχέση, η οποία ήταν μέχρι τώρα «μυστική».
Ο Υπουργός είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με τη σύζυγό του Martha, με την οποία έχουν τρία παιδιά.
Η σύζυγός του έδειχνε αρκετά σοβαρή καθώς έβγαινε σήμερα το πρωί από το σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο, ωστόσο δεν μίλησε στους δημοσιογράφους για τη φερόμενη απιστία του άντρα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης