Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σταθερές εκτιμήσεις από Volkswagen για περιθώριο κερδοφορίας παρά τις ελλείψεις επεξεργαστών

tags :
Σταθερές εκτιμήσεις από Volkswagen για περιθώριο κερδοφορίας παρά τις ελλείψεις επεξεργαστών
Volkswagen: Δεν αλλάζει τις εκτιμήσεις για το περιθώριο κερδοφορίας παρά τις ελλείψεις επεξεργαστών

Η έλλειψη επεξεργαστών παγκοσμίως που πλήττει τις αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν θα επηρεάσει τις προβλέψεις της Volkswagen για τα κέρδη του 2021, ανέφερε η εταιρεία , απαντώντας σε δημοσιεύματα των ΜΜΕ ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανέμενε πτώση της παραγωγής.
Η Volkswagen συνεχίζει να αναμένει ότι θα πετύχει περιθώριο λειτουργικών κερδών για το 2021 ύψους 5,5%-7% για τον όμιλο και περιθώριο 3%-4% για το βασικό της brand, ανέφερε εκπρόσωπος.
"Ευτυχώς, καταφέραμε να περιορίσουμε τον αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες μας και ως εκ τούτου στα στοιχεία παραδόσεων μέχρι στιγμής, για παράδειγμα πουλώντας αποθέματα, και με άλλα μέτρα”, ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Το Business Insider είχε αναφέρει ότι η γερμανική εταιρεία δεν ανέμενε να είναι σε θέση να παράγει περισσότερα από 800.000 οχήματα αυτό το έτος.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αυτά τα στοιχεία και τόνισε πως δεν ήταν δυνατό να προβλέψει με αξιοπιστία την επίπτωση της έλλειψης ημιαγωγών στην παραγωγή και στις παραδόσεις μέχρι το τέλος του έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης