Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά; - Θέμα χρόνου η εξιχνίαση - Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν - Τα 3 νέα στοιχεία

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά; - Θέμα χρόνου η εξιχνίαση - Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν - Τα 3 νέα στοιχεία
Μαζί με τον σύζυγο της Καρολάιν έχει κληθεί κι ένας άντρας, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι
Σχετικά Άρθρα
(upd 2) Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.
Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος του θύματος, κλήθηκε σήμερα (17/6/2021) για περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι ο μοναδικός μάρτυρας.
Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, μαζί με τον σύζυγο της Καρολάιν έχει κληθεί κι ένας άντρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι.
Όπως φαίνεται, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που οι αρχές να εκφράζουν αισιοδοξία για σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.
Ειδικότερα, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, τα τελευταία 24ωρα προέκυψαν σημαντικά στοιχεία, τα οποία θα τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης.
Από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, προκύπτει ότι τα ψηφιακά ίχνη από μία κάμερα του σπιτιού του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου, σκιαγράφησαν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απ’ αυτό που περιέγραψε ο σύζυγος της Καρόλαιν.
Για τον λόγο αυτό, αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν νωρίς το πρωί στην Αλόννησο με το ελικόπτερο της Αστυνομίας, προκειμένου να τον μεταφέρουν στην Αθήνα για νέα κατάθεση, βάσει των στοιχείων αυτών.

Τα τρία νέα στοιχεία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν προκύψει κάποιες ασάφειες σε σχέση με την αρχική κατάθεση του 32χρονου πιλότου.
Συγκεκριμένα, από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι του ζευγαριού, προέκυψε ότι οι κάρτες μνήμης έχουν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από την οποία έχει καταθέσει ο πιλότος ότι εισέβαλαν οι ληστές στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.
Επίσης, το smartwatch που φορούσε η Καρολάιν στο χέρι της, φαίνεται πως έχει καταγράψει παλμούς και ώρα όπου έχει κατατεθεί ότι η 20χρονη είχε ήδη χάσει τη ζωή της.
Και τέλος, η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου, δείχνει και τηλεφωνικές επικοινωνίες, για τις οποίες δεν είχε κάνει λόγο στις καταθέσεις του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ανατροπή στην υπόθεση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει «Το Βήμα», οι εξελίξεις που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα είναι σημαντικές αλλά και ανατρεπτικές. Κι αυτό διότι προκύπτει ότι το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.
Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, έπειτα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Μάλιστα, φαίνεται πως αλλάζει η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στο σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του.
Σύμφωνα με αναφορές, τα νέα αυτά ευρήματα, σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχε η ΕΛ.ΑΣ, δίνουν απάντηση στα τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν διατυπωθεί «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι- (σσ σύμφωνα με όσα είχε τουλάχιστον καταθέσει ο 32χρονος πιλότος) δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα».
Ακόμη φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. Όπως εξάλλου και στο κρίσιμο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις του που μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Με ελικόπτερο στην Αθήνα

Ο 32χρονος πιλότος είχε μεταβεί στην Αλόνησο για το τρισάγιο της Καρολάιν.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο πιλότος κλήθηκε για κατεπείγουσα κατάθεση και μάλιστα σε σημείο να σταλεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να τον παραλάβει γιατί «έχουν προκύψει πολύ σοβαρά στοιχεία, αξιοποιήσιμα, τόσο από έρευνα του Ανθρωποκτονιών όσο και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και πρέπει να γίνει αντιπαραβολή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης