Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις των εθνικών μειονοτήτων της Βρετανίας

Οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις των εθνικών μειονοτήτων της Βρετανίας
Η ταξιδιωτική αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει ελάχιστο περιθώριο για πολιτισμικές, εθνικές και άλλες διαφοροποιήσεις
Η πρώτη έρευνα για τους έγχρωμους, Ασιάτες και άλλων εθνικών μειονοτήτων ταξιδιώτες (ΒΑΜΕ) στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεγονός.
Το ερευνητικό έργο είναι μια συνεργασία μεταξύ:
* Του προγράμματος Women in Travel’s (BAME).
* Του School of Hospitality and Tourism Management του Πανεπιστημίου του Surrey.
Υποστηρίζεται από τους Black Travel Creators. Θα περιλαμβάνει έρευνες, ομάδες εστίασης και σε βάθος συνεντεύξεις.
Στόχος τους είναι η παροχή πληροφοριών σχετικά με τα μοτίβα ταξιδιού, τις επιρροές, τις περιστάσεις και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων των ταξιδιωτών ΒΑΜΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η εκτελεστική διευθύντρια των Women in Travel Jamie-Lee Abtar δήλωσε:
«Η ταξιδιωτική αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζεται παραδοσιακά ως μια ομοιογενής ομάδα. Ως εκ τούτου προσφέρει ελάχιστο περιθώριο για πολιτισμικές, εθνικές και άλλες διαφοροποιήσεις.
«Επιπλέον, οι στερεοτυπικές πεποιθήσεις σχετικά με τις έγχρωμες και άλλες κοινότητες BAME έχουν ως αποτέλεσμα, το μειωμένο ενδιαφέρον για αυτές τις ομάδες από τον τομέα των ταξιδίων και του τουρισμού.
«Συγκεντρώνοντας αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με τους ταξιδιώτες ΒΑΜΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να ενημερώσουμε τον ευρύτερο ταξιδιωτικό κλάδο και να αλλάξουμε και να διορθώσουμε τις αντιλήψεις».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης