Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Έναν εύκολο τρόπο» για να αυξήσετε την αξία σας κατά «τουλάχιστον» 50%, προτείνει ο Warren Buffett!

«Έναν εύκολο τρόπο» για να αυξήσετε την αξία σας κατά «τουλάχιστον» 50%, προτείνει ο Warren Buffett!
Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε, είναι σαν να κλείνετε το μάτι σε ένα κορίτσι στο σκοτάδι - τίποτα δεν θα συμβεί, δήλωσε ο Buffett
Ο θρυλικός επενδυτής και δισεκατομμυριούχος Warren Buffett έχει μια συμβουλή για τους νέους: Επικεντρωθείτε στην εκμάθηση του πώς να γράφετε και να μιλάτε καθαρά.
"Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε 50% περισσότερο από ό,τι τώρα - τουλάχιστον - είναι να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες - τόσο τις γραπτές όσο και τις λεκτικές", λέει ο Buffett σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο LinkedIn.
Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από τον Michael Hood, τον συνιδρυτή της Voiceflow στο Τορόντο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν, να χτίζουν και να αναπτύσσουν δεξιότητες για το έξυπνο ηχείο της Amazon, Alexa, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν πώς να κωδικοποιούν.
"Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε, είναι σαν να κλείνετε το μάτι σε ένα κορίτσι στο σκοτάδι - τίποτα δεν θα συμβεί.
Μπορείτε να έχετε όλη τη δύναμη του εγκεφάλου στον κόσμο, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να τη μεταδώσετε», συνεχίζει ο Buffett.
«Και η μετάδοση είναι επικοινωνία», λέει ο Buffett, ο οποίος σήμερα αξίζει περισσότερα από 86 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία

Εκτός από τον Buffett, και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Richard Branson συμφωνεί ότι η αποτελεσματική επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.
«Σήμερα, αν θέλετε να πετύχετε ως επιχειρηματίας, πρέπει επίσης να είστε καλός αφηγητής», δήλωσε ο Βρετανός επιχειρηματίας.
«Φυσικά, δεν είναι χρήσιμο να είσαι καλός αφηγητής αν το προϊόν ή η ιδέα σου είναι σκουπίδι.
Δεν αρκεί όμως να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο προϊόν.
Πρέπει επίσης να μάθουμε πώς να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για αυτό», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης