Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από κόμμα Ελλήνων χριστιανών σε κόμμα ΛΟΑΤΚΙ και υποστηρικτές ομοφυλόφιλων... η Νέα Δημοκρατία

Από κόμμα Ελλήνων χριστιανών σε κόμμα ΛΟΑΤΚΙ και υποστηρικτές ομοφυλόφιλων... η Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία έχει απεμπολήσει τις πατριωτικές αρχές
Σχετικά Άρθρα

Η προοδευτική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει απεμπολήσει τις πατριωτικές της αρχές τόσο με την «πασοκοποίηση» που έχει υποστεί σε κόμμα, Μαξίμου και υπουργικό συμβούλιο όσο και με την εμμονική προώθηση μιας συγκεκριμένης προοδευτικής ατζέντας που έχει διχάσει το κόμμα.

Η συνεπιμέλεια, το διαζύγιο με τους συλλόγους της γυναίκας και το αμαρτωλό Συνέδριο

Καταρχάς, ένα από τα βασικά στοιχεία της ατζέντας ήταν το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας το οποίο δίχασε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διότι προωθούσε διατάξεις που αφαιρούσαν από τη γυναίκα βασικά δικαιώματα στην διατροφή και επιμέλεια του παιδιού.
Ένα νομοσχέδιο που επέφερε σημαντική ρήξη μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με πιο κραυγαλέες αντιδράσεις της Μαριέττας Γιαννάκου και της Όλγας Κεφαλογιάννη. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί υπαγορεύτηκε σε αυτή τη φάση ένα τέτοιο νομοσχέδιο που έφερε σημαντικές αντιδράσεις σε συλλόγους γυναικών.
Αλλά στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ το συνδυάζουν με αυτό που έγινε πρόσφατα στο διαβόητο Συνέδριο για την Γονιμότητα στο οποίο αποσύρθηκαν οι κρατικές αιγίδες μετά από το ξεσηκωμό του κόσμου για το σποτ που προέβαλε. Το σποτ αυτό παρουσίαζε τις δυσκολίες μιας γυναίκας να τεκνοποιήσει όταν φτάνει τα 40 το οποίο, όμως, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Τα σχόλια και ο ντόρος που έγινε στο διαδίκτυο, ότι η γυναίκα παρουσιάζεται να ολοκληρώνεται με τη γέννηση ενός παιδιού, ανάγκασε το Μαξίμου να συνειδητοποιήσει ότι η ατζέντα της προς τους δικαιωματιστές μπορεί να… πάει περίπατο.
Έτσι αποφάσισε να αποσύρει μέσω του ΑΠΕ και της ΕΡΤ την στήριξη επικοινωνίας και να αποσύρει τους υπουργούς που θα μιλούσαν στο Συνέδριο. Κρίσιμη λεπτομέρεια. Το Συνέδριο έγινε με αφορμή το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας που παράλληλα με το θέμα της λαθρομετανάστευσης συντελούν στην μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

Φαρμακευτική κάνναβη – Από το απεταξάμην, στην συγνώμη Αδωνι…

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο θέμα που δείχνει ότι η ΝΔ έχει μία εναλλακτική ατζέντα που έχουν τα αριστερά κόμματα. Το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης θεωρείτο casus belli για την Νέα Δημοκρατία και όταν το έφερε η ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, είχε εναντιωθεί. Οι συνθήκες άλλαξαν και η ΝΔ δέχτηκε να το φέρει ως νομοσχέδιο και μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγνώμη στον Νίκο Καρανίκα, σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση της ΝΔ. Και όπως λένε πηγές από την γαλάζια Κ.Ο, ο Άδωνις δεν έτρεξε τυχαία στον Καρανίκα και τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη. Γνώριζε ότι υπήρχαν αντιδράσεις από βουλευτές της ΝΔ που έλεγαν ότι η «χώρα θα γεμίσει χασισοκαλλιέργιες» και έτσι με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ θα περνούσε το νομοσχέδιο.

Ανάδοχοι ομοφυλόφιλοι

Επίσης, πριν λίγο καιρό η κυβέρνηση έφερε το θέμα της αναδοχής παιδιών με κρατική στήριξη.
Στο νομοσχέδιο της αναδοχής η κυβέρνηση άφησε να μπορούν να είναι ανάδοχοι παιδιών να είναι και ομοφυλόφιλα ζευγάρια, το οποίο αποτελεί ένα βήμα πριν την υιοθεσία παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια το οποίο ακόμα απαγορέυεται όπως απαγορεύεται και ο γάμος των ομοφυλοφίλων ζευγαριών καθώς μέχρι τώρα ισχύει μόνο το σύμφωνο συμβίωσης.
Το οποίο, πρέπει να πούμε, ότι το 2015 με κυβέρνηση Τσίπρα μόνο 19 βουλευτές της ΝΔ το είχαν στηρίξει.

Η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ έχει συνέχεια… - Επόμενος στόχος οι γάμοι και η υιοθέτηση παιδιών

Γενικότερα, η συγκεκριμένη ατζέντα υπέρ των δικαιωμάτων όλων των φύλων και κυρίως υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προωθείται και από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Αλέξη Πατέλη ο οποίος, μάλιστα, σε μία κίνηση εντυπωσιασμού στην συντηρητική εφημερίδα Καθημερινή είχε παρουσιάσει τον σύζυγό του μέσα από μία συνέντευξη που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια.
Επίσης, ένας από τους δηλωμένους ομοφυλόφιλους υπουργούς ο Νίκος Γιατρομανωλάκης, υφυπουργός Πολιτισμού, βρέθηκε στην λίστα του ΝΒC με τους πιο επιδραστικούς ΛΟΑΤΚΙ στον κόσμο…
Όλοι γνωρίζουν ότι το επόμενο στάδιο για την κυβέρνηση είναι να φέρουν με νόμο τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων και παράλληλα, εντασσόμενοι στο Οικογενειακό Δίκαιο, να μπορούν να παίρνουν επιδόματα και να μπορούν να υιοθετούν παιδιά.
Όπως επίσης και νομική αναγνώριση και του τρίτου φύλου (non binary gender).
Η συνέχιση της διείσδυσης της ΝΔ μέσα σε κινήματα και δικαιωματιστές θα συνεχιστεί καθώς δίνει το μεγάλο αβαντάζ σε μία τύποις πλέον παραδοσιακή Κεντροδεξιά παράταξη απέναντι στην Αριστερά.
Το ζήτημα, ωστόσο, είναι ότι βουλευτές και η παραδοσιακή βάση (ελληνοχριστιανική φιλελεύθερη βάση) δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη μεταστροφή της ΝΔ σε κόμμα ΛΟΑΤΚΙ+ και δικαιωματιστών…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης